5081 vizualizări 27 sep 2017

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, Andreri Lazăr, organizatorul petrecerii nu a putut prezenta documentele cerute de agenţi, pentru amplasarea cortului, astfel că a fost întocmit un dosar penal.

„Au făcut verificări la faţa locului, pe strada Măgura. Au constatat că a montat un cort pe carosabil. S-a întocmit dosar penal pentru îngreunarea sau împiedicarea circulaţiei pe drumurile publice şi i s-a pus în vedere femeii de 48 de ani să desfiinţeze imediat cortul instalat acolo. Este o petrecere”, a declarat Lazăr.

Unul dintre vecini a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în cort ar urma să se desfăşoare o logodnă între doi copii.

„Nu au renunţat la cort. Este o logodnă între doi copii de 14 şi 15 ani. Se aude muzica din capătul străzii. Se aude că vine formaţia lui Salam, dar Salam oricum nu a ajuns, deocamdată”, a spus vecinul.

Petrecăreţii, de etnie romă, au continuat să se distreze, la eveniment fiind aşteptată să întreţină atmosfera formaţia lui Florin Salam.

Citește și: