160 vizualizări 1 nov 2013

Un bărbat de circa 35 de ani de ani, pasager într-un autocamion încărcat cu carne, a murit, în noaptea de joi spre vineri, după ce maşina în care se afla a lovit un TIR oprit la marginea DN 17, între Beclean şi Bistriţa, în urma ciocnirii maşinilor circulaţia fiind blocată în zonă timp de o oră.

Accidentul s-a petrecut după miezul nopţii pe DN 17, între Beclean şi Bistriţa, pe o porţiune de drum drept, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Şoferul unui TIR care venea din Italia a oprit la marginea DN 17 întrucât avea o defecţiune, maşina fiind lovită din spate de un autocamion încărcat cu carne.

"Veneam din Italia şi mă îndreptam spre Bistriţa. Am avut o defecţiune. M-am dat jos să pun triunghiul reflectorizant. Între timp, a intrat celălalt TIR în maşina mea", le-a spus bărbatul poliţiştilor.

Impactul între TIR şi autocamion a fost atât de violent încât cabina maşinii care a lovit TIR-ul din spate a fost grav avariată, iar pasagerul din autocamion a murit.

"Pe DN 17, la ieşirea din Beclean spre Bistriţa, un autocamion care transporta carne a a intrat în coliziune cu un TIR ce staţiona la marginea părţii carosabile. În urma impactului extrem de violent, cabina autocamionului a fost avariată mai ales în partea dreaptă în care se afla pasagerul. În momentul în care salvatorii au ajuns la locul accidentului, bărbatul de circa 35 de ani a fost găsit cu leziuni incompatibile cu viaţa. Pompierii militari au fost nevoiţi să tracteze camionul câţiva metri în spate şi să îndepărteze mai multe elemente de caroserie ca să poată ajunge la victimă, pentru a o putea extrage şi preda echipajelor medicale", a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz.

Timp de aproape o oră, circulaţia a fost blocată pe DN 17, iar apoi s-a circulat alternativ pe un singur sens.

Citește și: