O înregistare audio halucinantă a fost postată în 22 ianuarie pe youtube de un client al companiei de telefonie Telekom. În înregistare operatoarea de date de la companie îi comunică abonatului că i-au fost suspendate serviciile de voce nelimitate deoarece ar fi vorbit la telefon mai mult de 24 de ore pe zi.

''Aţi vorbit mai mult de 24 de ore în mai puţin de 24 de ore în reţeaua Vodafone, aţi adus prejudicii companiei, aţi afectat serviciile companiei'', a explicat operatoarea de la Telekom.

Abonatul a replicat: ''Cum să vorbesc 25 de ore sau mai mult din 24 pe abonament nelimitat de minute?''.

Întrebată ce înseamnă nelimitat, operatoarea nu a putut răspunde decât: ''Depuneţi sesizare către orice instituţii voiţi!'', scrie b365.ro.

UPDATE. Reacţia Telekom, la solicitarea gândul

„Bună ziua!

În urma înregistrării în ultima perioadă a unui trafic nefiresc de voce mobilă, Telekom Romania a implementat o serie de măsuri pentru a asigura accesul la servicii de telefonie mobilă pentru toţi clienţii săi, la parametri optimi. Printre măsurile implementate se numără identificarea şi restricţionarea unui număr de cartele preplătite si abonamente de pe care s-a efectuat zilnic un trafic de voce mobilă extrem de ridicat, în special prin folosirea funcţiilor de apel în aşteptare şi conferinţă, care a indicat o utilizare artificială a serviciilor de telefonie mobilă. 

Prin trafic nefiresc inţelegem un trafic semnificativ mai mare, de până la 80 de ori mai ridicat în unele cazuri, decât traficul mediu efectuat de clienţii care beneficiază de oferte similare. Astfel, în anumite situaţii, traficul a depăşit 24 de ore de convobiri efectuate într-un interval de 24 de ore, acest lucru fiind posibil prin utilizarea unor servicii care permit realizarea de apeluri simultane, prin intermediul funcţiilor de apel în aşteptare şi conferinţă.

Vă mulţumim!”

Citește și: