Publicat

14

august

2009

12:29

162

vizualizări

Universitatea “Spiru Haret” a câştigat primul proces cu Guvernul. Guvernul are dreptul să facă recurs - UPDATE

Universitatea “Spiru Haret” a câştigat primul proces cu Guvernul. Guvernul are dreptul să facă recurs - UPDATE

Curtea de Apel Bucureşti a admis în parte acţiunea Universităţii "Spiru Haret" împotriva Guvernului, în sensul că a suspendat executarea a două articole din HG 749 din 2009, care nu îi permit acesteia să organizeze admitere, însă hotărârea nu este definitivă. Recursul poate fi introdus în cinci zile.

De asemenea, instanţa a obligat Guvernul la plata 7500 de lei cheltuieli de judecată.

UPDATE: Andronescu despre decizia instanţei privind "Spiru Haret": Ministerul va merge până la capăt

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, vineri, în legătură cu decizia Curţii de Apel Bucureşti privind Universitatea "Spiru Haret", că ministerul pe care îl conduce va merge "până la capăt, până la intrarea în deplină legalitate" a instituţiei de învăţământ superior.

"Ministerul declară ferm că merge în continuare până la capăt, până la intrarea în deplină legalitate a Universităţii «Spiru Haret»" a declarat, la Cluj-Napoca, Ecaterina Andronescu.

Aceasta a adăugat că nu a văzut decizia Curţii de Apel Bucureşti şi a susţinut că este vorba doar despre o etapă în acest caz.

"Este doar o etapă, sentinţa nu este definitivă şi noi vom merge până la capăt, până la intrarea în legalitate", a spus Andronescu.

Citeşte mai multe despre declaraţiile ministrului Andronescu pe www.mediafax.ro

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
În ce direcţie circulă autobuzul? 80% dintre copii ştiu răspunsul! Testul de logică care îi frustrează pe adulţi. Care e varianta corectă

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info