Publicat

14

august

2009

12:29

162

vizualizări

Universitatea “Spiru Haret” a câştigat primul proces cu Guvernul. Guvernul are dreptul să facă recurs - UPDATE

Universitatea “Spiru Haret” a câştigat primul proces cu Guvernul. Guvernul are dreptul să facă recurs - UPDATE

Curtea de Apel Bucureşti a admis în parte acţiunea Universităţii "Spiru Haret" împotriva Guvernului, în sensul că a suspendat executarea a două articole din HG 749 din 2009, care nu îi permit acesteia să organizeze admitere, însă hotărârea nu este definitivă. Recursul poate fi introdus în cinci zile.

De asemenea, instanţa a obligat Guvernul la plata 7500 de lei cheltuieli de judecată.

UPDATE: Andronescu despre decizia instanţei privind "Spiru Haret": Ministerul va merge până la capăt

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, vineri, în legătură cu decizia Curţii de Apel Bucureşti privind Universitatea "Spiru Haret", că ministerul pe care îl conduce va merge "până la capăt, până la intrarea în deplină legalitate" a instituţiei de învăţământ superior.

"Ministerul declară ferm că merge în continuare până la capăt, până la intrarea în deplină legalitate a Universităţii «Spiru Haret»" a declarat, la Cluj-Napoca, Ecaterina Andronescu.

Aceasta a adăugat că nu a văzut decizia Curţii de Apel Bucureşti şi a susţinut că este vorba doar despre o etapă în acest caz.

"Este doar o etapă, sentinţa nu este definitivă şi noi vom merge până la capăt, până la intrarea în legalitate", a spus Andronescu.

Citeşte mai multe despre declaraţiile ministrului Andronescu pe www.mediafax.ro

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
DECLARAŢIA ANULUI vine de la Kremlin! Mulţi au rămas fără replică după ce au auzit aceste cuvinte

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info