URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Urările şi mesajele de Crăciun aduc întotdeauna bucurie. Fie că sunt trimise prin SMS sau sunt scrise în felicitări, cele mai frumoase URĂRI DE CRĂCIUN sunt primite cu zâmbetul pe buze de prieteni şi de rude. Gândul vă propune câteva urări  şi mesaje de Crăciun 2017 potrivite pentru perioada Sărbătorilor. 

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017. „Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăieste miracolul noptii de Crăciun!”

„Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.”

„Îţi urez, tie şi familiei tale, multă sănătate, fericire şi MULT NOROC în viitor! LA MULŢI ANI! Sper ca această sărbătoare sa vă aducă numai fericire în casă şi familie!”

 „Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţă, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste.”

„Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun Fericit!”

 „Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire si fericire. Sărbători fericite!”

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită şi prieteni dragi aproape. Crăciun fericit!

Fie ca viaţa ta să fie colorată şi veselă asemenea unui brad de Crăciun! Sărbători fericite!

Moş Crăciun bate la uşa, scoate mâna din mănuşa şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!

Îţi urez, ţie şi familiei tale, multă sănătate, fericire şi mult noroc în viitor! LA MULŢI ANI! Sper ca această sărbătoare să vă aduca numai fericire în casă şi familie!

Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţa! L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să va fie şi mai bine. Să va fie casa, casa Cu bucate noi pe masă Moş Crăciun cu sacul plin, Drumu-n viaţa cât mai lin.

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Patriarhul Daniel a transmis, vineri, un mesaj video către toţi credincioşii, prin care îndeamnă, în preajma Naşterii Domnului, la pace sufletească, bucurie şi binevoiri între oameni, fiind o sărbătoare a milostivirii. „Sărbătoarea Naşterii Domnului sau Crăciunul este sărbătoarea prin care prăznuim iubirea smerită a lui Dumneazeu faţă de oameni. Dumnezeu cel veşnic trimite pe Fiul Său în lume, se face om pământean pentru ca pe pământeni să îi ridice la viaţa veşnică cerească. (..) Sărbătoarea naşterii Domnului este o sărbătoare a preaslăvirii lui Dumnezeu care se face om din iubire pentru oameni, pentru mântuirea lor, o sărbătoare a păcii sufleteşti, a bucuriei sau a buneivoiri între oameni", reiese din mesajul Patriarhului Daniel.

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 201.  De asemenea, Preaferictul subliniază importanţa dăruirii iubirii şi milostivirii pentru toţi cei dragi, dar şi pentru cei neajutoraţi. "Cel care dăruieşte semenilor săi umple sufletul său de iubirea milostivă a lui Dumnezeu. În aceste zile suntem chemaţi să îi ajutăm pe cei săraci, pe cei bătrâni, pe oamenii bolnavi, însinguraţi, neajutoraţi, să răspândim în jurul nostru pace şi bucurie din pacea şi bucuria lui Hristos”, se mai arată în mesajul Patriarhului.

Acesta a mai menţionat că este foarte important ca, în această perioadă, să ne gândim şi la românii din diaspora şi să "îi pomenim în rugăciunile noastre şi trebuie să arătăm semne de frăţietate şi de comuniune românească". „Cu prilejul sărbătorii naşterii Domnului nostru Isus Cristos, Anului Nou şi Botezului Domnului, vă dorim tuturor sănătate şi mântuire, pace şi bucurie întru mulţi şi binecuvântaţi ani”.

URĂRI DE CRĂCIUN. Mesaje de Crăciun 2017. „Fie ca Pruncul născut în ieslea din Betleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. La mulţi ani!”

„Îţi urez, ţie şi familiei tale, multă sănătate, fericire şi mult noroc pe viitor. La mulţi ani! Sper ca această sărbătoare să vă aducă numai fericire în casă şi familie!”

„Fie ca aroma sărbătorilor de iarnă şi mirosul cozonacilor să vă aducă în case şi inimi săntătate, pace, linişte sufletească şi un Crăciun fericit. La mulţi ani!”

„Sfintele sărbători de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La mulţi ani!”

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017. „Sărbători fericite alături de cei dragi. Să aveţi parte de multă căldură în suflet şi în casă, bucurie în inimă şi multă sănătate şi putere de muncă. La mulţi ani!”

„Sărbătorile de iarnă sunt mirifice. Ele fac legătura dintre realitate şi basm. Cu ocazia Crăciunului vă dorim sănătate şi un an nou ca în poveşti! La mulţi ani!”

„Lumină, pace, bucurie, zăpadă, viaţă, dăruire, iertare, zâmbet, sărbătoare, ne aduce an de an Crăciunul. Deschide-ţi sufletul şi lasă căldura sărbătorilor de iarnă să te învăluie ca un vis frumos. Sărbători fericite şi la mulţi ani!”

„E vremea colindelor, vremea bucuriei, când minunea naşterii Mântuitorului cuprinde sufletele şi le înnobilează. La mulţi ani!”

„De sărbători, casa să-ţi fie plină de lumina dumnezeiască şi masa îmbelşugată cu toate bunătăţile. Fericire şi sănătate, bucurii şi tot ceea ce îţi doreşti să se adeverească. Crăciun fericit şi la mulţi ani!”

„Fie ca Sfintele Sărbători de iarnă să-şi reverse harul asupra ta şi a celor dragi, să-ţi aducă liniştea inimii şi a minţii şi să-ţi sporească sănătatea şi belşulul, să-ţi împlinească gândurile şi speranţele. La mulţi ani!”

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Gandul vă vesteşte Crăciunul cu trei colinde alese, izvodite de George Coşbuc, Octavian Goga şi Mihai Eminescu.

GEORGE COŞBUC
Pomul Crăciunului

Tu n-ai văzut pădurea, copile drag al meu,
Pădurea iarna doarme, c-aşa vrea Dumnezeu.
Şi numai câte-un viscol o bate uneori,
Ea plânge-atunci cu hohot, cuprinsă de fiori.

Şi tace-atunci şi-adoarme, când viscolele pier,
În noaptea asta însă, vin îngerii din cer.
Şi zboară-ncet de-a lungul pădurilor de brad,
Şi cântă-ncet; şi mere şi flori din sân le cad.

Iar florile s-anină de ramuri până jos
Şi-i cântec şi lumină şi-aşa e de frumos!
Iar brazii se deşteaptă, se miră: asta ce-i?
Se bucură şi cântă ca îngerii şi ei.

Tu n-ai văzut pădurea, copile drag al meu,
Dar uite ce-ţi trimite dintr-însa Dumnezeu.
Un înger rupse-o creangă din brazii cu făclii,
Aşa cum au găsit-o, cu flori şi jucării.

Departe într-un staul e-n faţă-acum Isus,
Şi îngerii, o, câte şi câte i-au adus.
Dar El e bun şi-mparte la toţi câţi îl iubesc,
Tu vino şi te-nchină, zi: Doamne-ţi mulţumesc!

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017.  OCTAVIAN GOGA Crăciunul copiilor

Dragi copii din ţara asta,
Vă miraţi voi cum se poate,
Moş Crăciun din cer, de-acolo,
Să le ştie toate, toate.

Uite cum: vă spune Badea:
Iarna-n noapte, pe zăpadă,
El trimite câte-un înger
La fereastră, ca să vadă.

Îngerii se uită-n casă,
Văd şi spun, iar Moşul are
Colo-n cer, la el în tindă,

Cu condei de-argint el scrie
Ce copil şi ce purtare...
Şi de-acolo ştie Moşul,
Ce-i şiret el, lucru mare.

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017.  MIHAI EMINESCU Colinde, colinde

Coline, colinde
E vremea colindelor,
Căci gheaţa se-ntinde
Asemeni oglindelor.

Şi tremură brazii,
Mişcând rămurelele,
Căci noaptea de azi-i
Când scânteie stelele.

Se bucur copiii
Copiii şi fetele,
De dragul Mariei
Îşi piaptănă pletele.

De dragul Mariei
Ş-a Mântuitorului,
Luceşte pe ceruri
O stea călătorului.

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Felicitări de Crăciun. Puteţi face o felicitare de Crăciun foarte simplu, copiind una din urările publicate aici pe o imagine. Vă recomandăm cea mai simplă metodă, prin intermediul programului Paint din sistemul de operare Windows. Programul îl găsiţi mergând la Start/All Programs/Accesories/Paint. Deschideţi imaginea în Paint şi apoi selectaţi butonul „A” din partea de sus a meniului. Selectaţi opţiunea „Transparent”şi copiaţi textul. Vă sugerăm să folosiţi culoarea albă pentru text şi fontul Monotype Corsiva. 

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Felicitări de Crăciun

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017 cu rimă

„Cu colinde de Crăciun / vă dorim un an mai bun / şi cu dragoste creştină / să primiţi în dar lumină / zurgălăi de flori de gheaţă / să vă bucure de viaţă, / mult noroc s-aveţi în toate, / La Mulţi Ani cu sănătate!”

„Moş Crăciun vine tiptil / niciodată nu-l simţim, / dar de fiecare dată / lasă-n fiecare poartă / fericire, bucurie, sănatate pe vecie! / Crăciun fericit!”

„Pe la ferestre cad steluţe, / iar pe foc sunt sărmăluţe, / bradul e împodobit, / Moşul e din nou grăbit, / peste tot e bucurie / şi Crăciunul iarăşi vine. / Sărbatori fericite!”

„Cateluş cu parul creţ, s-aveţi Jeep-ul în coteţ şi o vilă cu piscină, pe Madona ca vecină, o lopată pentru bani, La Anu’ şi La Mulţi Ani! SĂRBĂTORI FERICITE!”

„Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sănătate şi iubire Şi cu multă fericire!”

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017. „Crăciun cât mai luminos / vis de iarnă călduros / linişte lângă cei dragi / veste bună dinspre magi! / Crăciun fericit!”

„Să ne-adune bun cu bun, / Sfânta seară de Crăciun, / că-i mai Sfânta decât toate, / La Mulţi Ani cu sănătate!”

„Moş Crăciun bate la uşă, / scoate mâna din mănuşa / şi vă dă din palma lui / darurile cerului, / lângă brad şi lângă foc / să vă umple de noroc. / Crăciun fericit!”

„Un bătrânel cu chipul drag / va veni la voi în prag / să nu-l goniţi, e Moş Crăciun / şi vă aduce un an mai bun!”

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Strigături tradiţionale. „Păsăreaua câmpului canta-n cornu plugului, şi tat cânta şi ciripeşte şi la gazda-i mulţumeşte. mulţumim gazda frumos, că ne-ai primit bucuros, la fereşti cu colţu lat pe Christos l-am lăudat, pe Christos pe dumneata ca la noi aşa-i dată. Amin, amin slavă ţie Dumnezeu gazda te ţie, şi pe prunci şi pe soţie deacum până-n veşnicie!”

„Colindiţa nu-i mai multă
Să trăiască cine-asculta
Sus la ceruri o-naltam
Şi la gazde o-nchinam
O-nchinam cu veselie
Şi cu mare bucurie
C-am ajuns seara de-ajun
A bătrânului Crăciun
Sus, mai sus v-am înălţat
Ce-am ştiut noi v-am cântat
Să rămâneţi sănătoşi
Sănătoşi şi bucuroşi
C-am ajuns ziua cea sfântă
Când colindele se cântă
Sărbătoarea lui Hristos
Să vă fie de folos!”

„Ţine gazdă masa-ntinsă
Şi lumina-n geam aprinsă,
Că-i vremea umblatului
Peste vatra satului,
Pe poteca de mătasă,
Dintr-o casă-n altă casă,
Să ne-adune, bun cu bun,
Sfânta Sară de Crăciun,
Că-i mai Sfântă decât toate,
La mulţi ani cu sănătate!”

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017„Cu ocazia sărbătorilor de iarnă îţi doresc o vacanţă plină de linişte, odihnă, pace sufletească şi împlinire. Fie ca de Crăciun să ţi se îndeplinească toate dorinţele, iar Anul Nou să te surprindă alături de cei pe care îi iubeşti.”

„Fie ca sărbătoarea sfântă a Crăciunului să vă umple casa de dragoste, lumină, fericire şi linişte sufletească! Sărbători fericite!”

„Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care ai nevoie! Crăciun fericit!”

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite! La Mulţi Ani!”

„Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Moşul să vă aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri vouă şi celor apropiaţi.”

„Pacea şi liniştea să fie călăuza ta în seara de Crăciun. Fii mai bun, mai înţelegător, împarte cu bucurie spiritul sărbătorii!”

„Gânduri bune fug spre tine, sănatate şi mult bine! Sărbători Fericite şi un Crăciun de poveste!”

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017 pentru persoana iubită

„Moş Crăciun mi-a promis că-mi va aduce anul acesta ceva frumos şi nostim dacă voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte băiat din lume şi acu te voi avea în sfârşit!”

„De Crăciun, dacă vine la tine un tip gras şi păros şi te baga într-un sac, nu te speria! I-am scris moşului că te vreau pe tine de Crăciun”.

„Abia aştept anul ce începe pentru a-l putea petrece alături de tine. Îţi urez cele mai fericite sărbători!”

„Fie ca un fulg de nea răzleţ şi vesel să bată-n uşa casei tale şi să-ţi aducă bucurii şi lumina în seara Sfântă de Crăciun”.

„Hei, ce faci? Eu te întâmpin cu mult zâmbet şi cu un pahar de vin, ca să avem Crăciun voios, că nimic nu-i mai frumos, că o zi de sărbătoare, când mai vrei şi o ninsoare, caldă şi cu voie bună, că o frumoasă cununa, paşnică şi cu surprize, pline de multe reprize. Crăciun Fericit!”

„Mă bucur că eşti lângă mine şi sper să petrecem împreună un Crăciun de neuitat cu multă zăpadă, colinde şi bucurii! Eşti cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-am primit vreodată şi îţi mulţumesc că exişti!”

„Cel mai frumos lucru la acest Crăciun este că mă pot încălzi în braţele tale. Îţi mulţumesc pentru că mă faci fericită. Îţi doresc din inima sărbători fericite!”

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017„În perioada asta a anului vreau să-ţi spun că singura magie pe care o simt nu e cea a Crăciunului, ci magia ta… Te iubesc şi vreu să-mi petrec toate zilele de Crăciun cu tine!”

„Ori de câte ori petrec timp departe de tine, îmi pare că e timp irosit. Tu dai înţeles zilelor vieţii mele. N-aş putea să-mi petrec sărbătorile de iarnă nicăieri altundeva decât lângă tine. Noi doi, multă zăpadă, ascultând colinde… Nu e nimic mai îmbietor.”

„Fie ca un fulg de nea răzleţ şi vesel să bată-n uşa casei tale şi să-ţi aducă bucurii şi lumina în seara Sfântă de Crăciun.”

„Hei, ce faci? Eu te întâmpin cu mult zâmbet şi cu un pahar de vin, ca să avem Crăciun voios, ca nimic nu-i mai frumos, ca o zi de sărbătoare, când mai vrei şi o ninsoare, caldă şi cu voie bună, ca o frumoasă cununa, paşnică şi cu surprize, pline de multe reprize. Crăciun Fericit!”

„Mă bucur că eşti lângă mine şi sper să petrecem împreună un Crăciun de neuitat cu multă zăpadă, colinde şi bucurii! Eşti cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-am primit vreodată şi îţi mulţumesc că exişti!”

„Cel mai frumos lucru la acest Crăciun este că mă pot încălzi în braţele tale. Îţi mulţumesc pentru că mă faci fericită. Îţi doresc din inima sărbători fericite!”

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017 bune de trimis şefilor sau partenerilor de afaceri

„Crăciun fericit, mult noroc mai departe şi un an mai bun, mai bogat şi mai frumos decât toţi care au fost!”

„Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor.”

„Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi însuflet, să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!”

„Crăciun plin de bucurii, căldură şi imaginaţie”.

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017„La ceas de sărbătoare când anul are templele ninse, iar colindele ne încălzesc sufletul cu bucuria Crăciunului, vă doresc sănătate, pace şi prosperitate”.

„Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma. Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani”.

„Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moşul cu masa bogată şi sufletul curat”.

„Mult belşug în casa, pâinea mai gustoasă, datorii puţine, în anul care vine”.

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017 în versuri
 
„Să va fie casă, casă
Cu bucate noi pe masă
Moş Crăciun cu sacul plin,
Drumu'n viaţă cât mai lin,
Bogăţie câtă vreţi,
Sănătate pentru toţi,
Iar la anul care vine
Să va fie şi mai bine”.
 
„Iată vine Moş Crăciun,fără sănioară,
Un ren e bolnav nu-i zăpada afară,
Dar în sacul lui are încărcate,
Sincere urări, multă sănătate
Doar belşug în casă şi o viaţă frumoasă
La mulţi ani!”
 
„L-am visat pe Moş azi noapte,
Tot venea c-un sac în spate,
Să v-aducă sănătate
şi cadouri multe, toate,
Deci aşteaptă-l, că el vine,
Chiar acum este la mine!”
 
„Sărbătorile când vin,
Să va fie coşul plin,
Să aveţi pe saturate,
Casă plină, sănătate,
Pungă să geamă de bani,
Mult noroc şi la mulţi ani!”

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017 religioase
 
„La pragu-ţi vin din nou colinde să îţi cânt cu leru-i ler şi domn din cer... Astăzi Hristos s-a născut. Crăciun şi pace!”
 
„Lumina sfântă venită în Ajun să va aducă în suflet un vesni Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”
 
„ De sfintele Sărbători să deschidem uşă pentru oaspeţi dragi, şi inimă pentru speranţa bucurie şi lumina. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţa, drumul din faţă noastră va fi presărat cu împliniri”.
 
„Fie că spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!”
 
URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017„Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn şi inimă de aur. Acum au cruce de aur şi inimă de lemn.Fie că sfântă sărbătoare să readucă aurul în sufletele noastre. Să aveţi parte numai de lumina în inimă şi gând. Sărbători fericite”.
 
„Minunatele nopţi ale Crăciunului, colindelor şi datinilor strămoşeşti să va găsească la ceas de bucurie alături de oaspeţii cei dragi. Va doresc tot binele, gândurile bune şi curate să va însoţească pretutindeni, fericirea şi succesul să va fie mereu alături!”
 
„Iubirea divină coboară printre noi, că o ninsoare naivă aducând cu ea bucuria Naşterii Mântuitorului”.

„Fie că Pruncul născut în ieslea din Bethleem să va umple casele şi vieţile cu bucurie,sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. La mulţi ani!”

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017„De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă bucurie şi lumina. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.
Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!”

„Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn şi inima de aur. Acum au cruce de aur şi inimă de lemn. Fie că sfânta sărbătoare să readucă aurul în sufletele noastre. Să aveţi parte numai de lumină în inimă şi gând. Sărbători fericite”.

„Minunatele nopţi ale Crăciunului, colindelor şi datinilor strămoşeşti să vă găsească la ceas de bucurie alături de oaspeţii cei dragi. Vă doresc tot binele, gândurile bune şi curate să vă însoţească pretutindeni, fericirea şi succesul să vă fie mereu alături!”

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017 hazlii
 
„Dragă Moş Crăciun,
După 30 de ani în care am tot aşteptat să-mi aduci un cadou decent, te rog acum să-mi aduci în dar un bilet la loterie, în valoare de măcar 4 milioane de euro. Promit să-l împart pe din două cu destinatarii acestui mesaj. Crăciun fericit!”
 
„Dragă Moş Crăciun, de Sărbători nu-mi doresc decât lista ta cu băieţii şi feţele drăguţe! Crăciun Fericit şi Sărbători Fericite!”
 
„Mă adresez pe această cale membriilor familiei, prieteniilor şi cunoscuţilor. Va informez că sunt dispus(ă) ca începând de azi să primesc cadouri pentru a evita aglomeraţia din ultimul moment! Accept bani numerar sau cecuri, bijuterii, parfumuri fine, haine de marcă, autoturisme şi chiar apartamente. Crăciun fericit!”
 
URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017 „Sunt virusul Moş Crăciun. Dacă vrei cadouri, trimite telefonul tău la adresa pe care o vei primi în următorul SMS”.
 
„Dacă Moş Crăciun nu vine, îl reţin, este cu mine. Stăm la bârfe, bem un vin, poate chiar îl şi combin. Moşule cu bărba şură, ce mirosi a băutură, patu-i cald, l-am pregătit, ţi-a fost frig, eşti obosit? Tu, de daruri n-ai primit, nu eşti rău, stai liniştit! Dar de când este la mine, a uitat de tot de tine”.

„E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară, prin zăpadă Moşul zboară? Ni se trage de la vin”.

„Moş Crăciun cu suflet bun să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!”

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017 de trimis la părinţi

„Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiţi fericiţi de sărbatori, acum şi în anii următori, dragi părinţi!”

„M-aţi ţinut de mână şi m-aţi învăţat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun. Astăzi decorez bradul şi mi-aş fi dorit sa fiţi lângă mine. Va urez din suflet Crăciun fericit!”

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017 „Crăciun fericit pentru cei mai buni părinti din lume! Va mulţumesc că aţi fost alături de mine de fiecare data când am avut nevoie. Crăciun fericit, mamă şi tată!”

„Un gând bun, o inima curată, un zâmbet pe a voastră faţă, vorbe de duh şi pace în suflet este tot ce vă doresc de sărbatori şi în anul care vine!”

„Când eram mic(ă), îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moş Crăciun. Acum ştiu ca cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteţi voi. Sărbători fericite! Vă îmbraţişez cu drag!”

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Imagini hazlii de trimis prietenilor şi de pus pe Facebook

Cum ştie Moşul care reni pot să zboare

URĂRI DE CRĂCIUN. De ce e moşul vesel

Dacă şi eu intru într-o casă pe ascuns...

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Fosta iubită a Moşului

Moşul şi NSA

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Moşul a existat, până când...

Renul masochist

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Renul „roată” de rezervă

Viitori părinţi responsabili. 

URĂRI DE CRĂCIUN ŞI MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Fiecare cu ce-l doare

Citește și: