Versiunea Beta

VIDEO: Un preot înjură pe Aeroportul Otopeni. Este român cu cetăţenie americană şi a fost ARESTAT de două ori în Arizona

de Mihai SCHIAU

Un pasager de pe Aeroportul Otopeni a filmat un bărbat îmbrăcat în preot, care înjură cele sfinte pentru că nu a primit viză să plece în SUA.

Timp de două minute şi 30 de secunde, omul îi înjură pe angajaţii aeroportului, numindu-i “animale” sau “primitivi”, şi foloseşte expresii înjositoare la adresa bisericii, a lui Dumnezeu, dar şi a veşmintelor preoţeşti.

Cât timp bărbatul îmbrăcat în preot înjură, lumea din aeroport se uită uluită. Cel care filmează îi întreabă pe angajaţii aeroportului de ce nimeni nu acţionează, moment în care câţiva paznici şi jandarmi se întreabă spre făptaş. Deşi se pregătea iniţial să înjure, văzându-se încercuit bărbatul a coborât tonul. Nu se ştie cum s-a încheiat incidentul, deoarece filmuleţul se opreşte.

"A înjurat pentru că avea o nelămurire cu viza"

Valentin Iordache, director de comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, a declarat pentru gândul că, din informaţiile sale, bărbatul este preot în SUA şi ar fi venit în România pentru a-şi vizita rudele. “A înjurat pentru că avea o nelămurire cu viza, nu ştia pe cât timp este”, a declarat Iordache.

Directorul de comunicare spune că angajaţii aeroportului credeau că bărbatul vorbeşte la telefon, motiv pentru care nu l-au legitimat imediat. Când au făcut-o, au aflat că bărbatul se numeşte Nedejde Constantin şi are cetăţenie americană.

Biserica Ortodoxă Română a dat publicităţii un comunicat în care precizează că Nedejde Constantin “nu figurează în evidenţa niciunei unităţi bisericeşti” din România. BOR precizează că “dezaprobă atitudinea agresivă şi limbajul incompatibil cu calitatea de cleric” a bărbatului din imagini. BOR spune că filmuleţul “a nemulţumit opinia publică” şi a generat confuzie şi interpretări eronate.

Preotul ar fi fost arestat de două ori în SUA

Conform unor site-uri din SUA care ţin evidenţa celor arestaţi, Nedejde Constantin ar fi fost arestat de cel puţin două ori.

Conform whosarrested.com, bărbatul ar fi fost arestat pe 19 septembrie 2010, în Pheonix (Arizona), pentru furt din magazine. În dreptul pozei bărbatului apare menţiunea “inmate” (deţinut), ceea ce înseamnă că a fost închis pentru fapta sa, dar nu se precizează pedeapsa.

Site-ul bustedmugshots.com precizează că Nedejde a fost arestat şi în 15 ianuarie 2011, de această dată în Glendale (Arizona), pentru că ar fi refuzat să identifice un suspect în faţa poliţiei.


 

 


 

 

78 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 Raigras 8.03.2012 15:09

Uraţi-i bun venit Kălugărului Teofil, din Arizona. :)

 
#2 Nila 8.03.2012 15:13

@Raigras
Am citit in presa despre rabini care si-au asasinat sotiile.

 
#3 T.T. 8.03.2012 15:31

Halal paza de aeroport.. la el in Arizona ar fi fost in catuse si cu calus in gura dupa primele 7 secunde...

 
#4 spin 8.03.2012 15:35

Adevarata fata a ortodoxiei . Daca un cleric injura asa de cele sfinte ca la usa cortului ce sa ne mai miram de comportamentul majoritatii enoriasilor lor ? Unde esti Mihail Andrei sa mai zici ceva despre nocivitatea sectelor care au parasit CREDINTA ADEVARATA ? Bine fac cei ce parasesc BOR cand se lamuresc de faptul ca ortodoxia este ca in in zicerea lui Isus despre morminte . Pe dinafara sunt varuite iar pe dinauntru pline de necuratii .

 
#5 of my god 8.03.2012 15:48

@spin
Acestia sunt popii romaniei din pacate sunt prea multi indivizi precum acesta care fac tara de ras.Acest popa trebuie bagat in celula cu ciobanul din pipera prea sfantul si cuviosul infractorul Gigi Becali case potrivesc de minune!!

 
#6 Nila 8.03.2012 15:54

@of my god
@spin
Bine mah bigotilor daca ortodoxia este de vina pentru ca un popa a injurat, atunci ce ziceti de iudaism unde multi rabini si-au omorat sotiile pentru a le incasa Asigurarea de Viata , sau de rabini care fura , mint si masluiesc documente pentru a obtine bani ? Ha , aud ?

 
#7 Ilie 8.03.2012 16:01

Nu oricine este îmbrăcat în haine preoţeşti este şi preot. Mulţi se folosesc de haina preoţească pentru a câştiga diverse avantaje în relaţiile cu alte persoane sau cu autorităţile. Păcat că aşa zişi ziarişti, de dragul senzaţionalului, "pun botul" şi denigrează cu nonşalanţă o categorie profesională, dealtfel respectată de populaţie. Autorul articolului ar trebui pedepsit pentru superficialitate şi lipsă de profesionalism. Se aude d-le CTP???

 
#8 fani 8.03.2012 16:05

Nu vedeti ca omul e cu capu, ?
Ce treaba are ortodoxia cu un Dobitoc.Acum se imbraca toti nebunii in straie preotesti si inseamna ca asta-i Biserica? Poate scoateti creier la vanzare,ca unii au nevoie...

 
#9 spin 8.03.2012 16:05

@Nila
Ce amesteci iudaismul in aceasta intamplare ? Aici e vorba despre dreapta credinta mostenita direct de la ap. Andrei Se presupune ca este cu adevarat drepta fara astfel de specimene grobiene. Si cand te gandesti ca asta a urmat un seminar teologic !

 
#10 tnk 8.03.2012 16:07

Daca este cetatean american, la ce ii mai trebuie viza?

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
Sunt devastaţi! DNA a aruncat BOMBA: ajung din nou în faţa judecătorilor! De ce sunt acuzaţi acum