Potrivit sursei citate, fostul antrenor ar vrea să beneficieze şi el de pe urma succesului, mai ales financiar, al Simonei Halep, susţinând că i-ar fi oferit Simonei Halep, în perioada când sportiva nu avea conturile pline, suma de 30.000 de euro. Cu aceşti bani, tenismena şi-ar fi cumpărat un apartament. 

Mai mult, el ar fi lucrat fără niciun ban vreme de doi ani. Ruptura dintre cei doi ar fi intervenit în 2013, la insistenţa părinţilor Simonei. 

„Simona este o jucatoare talentata! Ajunseseram impreuna pe locul 38, moment in care eu m-am îmbolnavit si nu am mai putut continua.Dar daca ea nu facea toate schimbarile pe care le consideram necesare, nu ajungea mai sus de locul 50! Istoria celor patru ani e complexa si mi-a facut mult rau!”, declara în urmă cu câtiva ani Tomai, într-un interviu. 

„Au fost probleme mai mari si ne-am despartit in termeni neprietenosi, desi eu am sentimentul ca nu i-am facut nimic rau, ci am incercat mereu sa fiu sincer si sa o ajut. Nu astept recunostinta din partea ei pentru ca viata a fost usoara pentru ea si este prea tanara. Nu am antrenat-o pentru recunostinta, viata insa o va aduce in momentul in care va aprecia cu adevarat. Ea si acum apreciaza, dar este prea orgolioasa ca sa-mi pronunte numele. V-am mai spus, daca voi scrie o carte voi povesti in ea multitudinea detaliilor care m-au facut sa renunt la colaborarea cu ea in timpul turneului de la Wimbledon, dupa meciul cu Medina”, a mai spus el. 

Citește și: