105 vizualizări 31 mar 2017

ÎN ŢARĂ (sâmbătă): Vremea va fi frumoasă,  cu cerul mai mult senin şi va deveni caldă pentru această dată în toate regiunile. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 23 de grade, mai scăzute pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 şi 10 grade. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, în Banat şi în vestul Olteniei. Dimineaţa şi noaptea în zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţă. Izolat, îndeosebi în Transilvania, se va produce brumă.

ÎN ŢARĂ (duminică): Vremea se va menţine frumoasă şi caldă, chiar deosebit de caldă pentru această dată în vestul, centrul şi nordul ţării. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua în Banat, Moldova şi zona de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 11...12 grade pe litoral şi 24...25 de grade în regiunile vestice, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade, mai scăzute în depresiuni. Izolat, mai ales în estul Transilvaniei, se va semnala brumă, iar în zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţă.

LA BUCUREŞTI (sâmbătă): Vremea va fi frumoasă şi caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade, iar cea minimă de 4...6 grade.

Citește și: