Catalina Iordache
173 vizualizări 14 mar 2019

„Sunt o persoană care a fost ataşată permanent valorilor europene, chiar în această perioadă este o întreagă efervescenţă, atât în tară, cât şi în Europa, în vederea organizării alegerilor pentru Parlamentul European. Aud din ce în ce mai des întrebarea, ce fel de persoane trebuie să trimită naţiunile în PE, dacă trebuie sa fie patrioţi sau buni europeni. (...) Trebuie să ieşim în stradă, să vorbim cu cetăţenii şi cu siguranţă vom afla răspunsul la întrebarea ce fel de oameni trebuie sa trimitem în PE, patrioţi sau europeni. Deopotrivă, aş da eu răspunsul”, a declarat primarul Capitalei.

Al VIII-lea Summit european al regiunilor şi oraşelor se desfăşoară joi şi vineri la Bucureşti, în contextul deţinerii de către România a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Alegerile europarlamentare vor avea loc pe 26 mai.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă la Ialomiţa că în aproximativ două săptămâni va publica lista PSD pentru alegerile parlamentare. Candidaţii social-democraţi, a mai spus Liviu Dragnea, trebuie să fie „patrioţi în fiecare celulă a corpului” şi să cunoască cel puţin o limbă străină.

Foto: Facebook

Citește și: