4423 vizualizări 13 mar 2019

”Numirea sa (a lui Siegfried Mureşan -n.r.) pe liste eligibile PMP s-a făcut în timpul în care conduceam acest partid, din punctul meu de vedere nu a venit pe linie de servicii secrete, însă dânsului i-aş reproşa altceva. Faptul că a venit în partid pe loc eligibil, fără să depună nicun fel de muncă în folosul partidului, a venit la recomandarea Elenei Băsescu, a fost susţinut de mine, iar banii de campanie, de la Gheorghe Ştefan.

Ori, în condiţiile acestea, să ai tupeul să mergi acum cu un discurs aşa-zis anticorupţie şi pro Kovesi, arată mare ipocrizie celor care sunt de partea sistemului astăzi. Nu poţi să ajungi europarlamentar cu susţinerea lui Băsescu, recomandat de Elena Udrea şi finanţat de Gheorghe Ştefan şi apoi să te dezici de aceştia şi să mergi cu discursul acesta pro Kovesi şi pro sistem decât dacă eşti un mare ipocrit”, a declarat Elena Udrea, la Antena 3.

Fostul ministru al Turismului a precizat că mulţi afacerişti credeau că ”dacă se pun bine cu şefii serviciilor şi cu şefii justiţiei afacerile lor prosperă”.

„Dacă vă uitaţi la fostul PDL din care am făcut parte, în afară de câţiva care au mers cu mine la PMP, foştii mei colegi care au trecut de partea lui Iohannis sunt bine, vin la televizor şi o susţin pe Kovesi (...) Toţi cei din partidul lui Iohannis sunt protejaţi, iar discursul lor în favoarea doamnei Kovesi, în favoarea lui Coldea, nu e unul în care ei cred. Este un discurs care vine pe linie de partid şi ei trebuie să apere sistemul, pentru că sistemul îi apără pe ei”, a mai declarat Elena Udrea.

 

Citește și: