Diana Grigore
828 vizualizări 25 mar 2019

Vă prezentăm lista completă a PSD votată în şedinţa CExN al partidului:

 

1. Rovana Plumb
2. Carmen Avram
3. Claudiu Manda
4. Cristian Terhes
5. Dan Nica
6. Maria Grapini
7. Tudor Ciuhodaru
8. Dragoş Benea
9. Victor Negrescu
10. Andi Cristea
11. Natalia Intotero
12. Gabriela Zoană
13. Bianca Gavriliţă
14. Emilian Pavel
15. Doina Pană
16. Crina Fiorela Chilat
17. Bălănică Mariana
18. Răzvan Popa
19. Luminiţa Jivan
20. Păvelescu Alin
21. Augustin Ioan
22. Cătălin Grigore
23. Paţurcă Roxana
24. Oana Florea
25. Pui Dragoş Cristian
26. Macaveiu Mihai Ion
27. Liviu Brăiloiu
28. Florin Manole
29. Ion Voinea
30. Horia Grama
31. Alexandru Popa
32. Aida Căruceru
33. Gheorghe Tomoiagă
34. Anca Daniela Raiciu
35. Marius Mărgărit
36. Calenţaru Nasi
37. Cristina Tărteaţă
38. Petru Moţ
39. Luminiţa Ţundrea
40. Iacob Emanuel
41. Cătălin Mitică Unciuleanu
42. Gabriel Bogdan Răducanu
43. Andrei Sima
44. Laurenţiu Ion Fluerici

UPDATE 15:00 Liderii PSD au decis, luni, ca lista partidului pentru alegerile europarlamentare să fie deschisă de ministrul pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, au precizat surse social democrate pentru MEDIAFAX. Ea este urmată de jurnalista Carmen Avram şi de preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, Claudiu Manda.

Pe lista PSD, pe locuri eligibile, se mai află Chris Terheş, Dan Nica, Maria Grapini, Dragoş Benea, Victor Negrescu, Tudor Ciuhodaru şi Andi Cristea.

Liviu Dragnea a afirmat, înaintea participării la şedinţă, „aici e lista”, referindu-se la candidaţii pentru europarlamentare care vor fi validaţi la reuniunea partidului.

„Asta este lista”, a spus Liviu Dragnea presei, înainte să intre la şedinţa CEX al PSD.

Liderul social-democrat a sosit la şedinţa CEx sprijinindu-se de Codrin Ştefănescu, secretar general al PSD.

„Asta este lista”, a spus Liviu Dragnea presei, înainte să intre la şedinţa CEX al PSD.

Liderul social-democrat a sosit la şedinţa CEx sprijinindu-se de Codrin Ştefănescu, secretar general al PSD.

Anterior, întrebat de jurnalişti cât mai amână operaţia, Liviu Dragnea a răspuns: „Eu vreau să nu o fac. Da (să nu o facă deloc -n.r.). Este decizia mea”.

Este prima apariţie publică a preşedintelui PSD după aproape o săptămână, Liviu Dragnea fiind internat zilele trecute în spital din cauza unor probleme la spate.

Şedinţa CEx a PSD trebuia să aibă loc joia trecută, însă aceasta a fost amânată din cauza internării liderului social-democrat.

Liviu Dragnea a început să acuze dureri de spate în special după discursul de la Târgovişte, în urmă cu o săptămână. Liderul PSD are o dublă hernie şi probleme cervicale. Dragnea s-a internat duminică, iar joi s-a externat. Sâmbătă seara, însă, el a fost internat din nou pentru câteva ore, când i s-au administrat infiltraţii.

Ştirea iniţială. “Trebuia să facem Birou Permanent mâine (luni – n.r.) al partidului, asta era înainte de a face CEx în care urma să stabilim lista candidaţilor la europarlamentare. Marţi sau joi, erau două variante. O să amânăm săptămâna aceasta tot”, a spus pe 17 martie secretarul general al partidului, Codrin Ştefănescu.

Liviu Dragnea a început să acuze dureri de spate în special după discursul de la Târgovişte. Liderul social-democrat are o dublă hernie şi probleme cervicale. Dragnea s-a internat duminică, iar joi s-a externat. Sâmbătă seara, însă, el a fost internat din nou pentru câteva ore, când i s-au administrat infiltraţii.

Potrivit lui Ştefănescu, Liviu Dragnea doreşte neapărat să participe la şedinţa de luni a partidului, când se va decide lista de candidaţi la alegerile europarlamentare.

Printre numele vehiculate pentru a figura pelocurile eligibile de pe lista de candidaţi la alegerile europarlamentare se regăsesc ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, Claudiu Manda, liderul eurodeputaţilor social-democraţi, Dan Nica, europarllamentarul Ioan Mircea Paşcu, Maria Grapini, fostul ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, ministrul pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, precum şi europarlamentarii Gabriela Zoană şi Claudia Ţapardel.

Europarlamentarul PSD Victor Boştinaru a anunţat că a decis să îşi retragă candidatura pentru un nou mandat în Parlamentul European, „în urma unei evaluări personale şi a discuţiilor cu familia”.

Citește și: