698 vizualizări 14 mar 2019

„Rareş Bogdan e absolvent de Ştiinţe Politice. Nu e pentru prima oară în PNL, a mai fost membru, a fost preşedinte al organizaţiei de tineret a Partidului Alianţei Civice, care a fuzionat cu PNL. Ulterior a urmat o carieră jurnalistică, nu a continuat activitatea în PNL, dar în cariera de jurnalist a manifestat o atitudine constantă de opoziţie faţă de orice comportament abuziv al puterii. Să ne aducem aminte numai de 10 august, pe anumite posturi de televiziune vedeai doar minciuni. A fost un moderator de emisiuni angajat, care a apărat valori fundamentale, libertate, drepturi individuale, a demascat abuzuri comise de PSD-ALDE. Ieri a redevenit membru al PNL. A intrat într-o bătălie împotriva actualei puteri”, a spus Ludovic Orban la Digi24.

Orban a spus că este decizia preşedintelui partidului pe cine propune în fruntea listei. El a adăugat că liberalii s-au gândit de mai mult timp la această variantă şi a recunoscut că se bazează şi pe publicul jurnalistului, pentru că acesta face parte din bazinul de alegători anti-PSD.

Preşedintele PNL a vorbit şi despre ceilalţi candidaţi ai partidului la alegerile europarlamentare din 2019.

„Sunt mai multe categorii de candidaţi, europarlamentari care au experienţă şi care în activitatea anterioară au avut capacitatea de a influenţa decizii la nivel european. Adina Vălean a fost raportor, i se datorează în mare parte reglementarea prin care s-a desfiinţat taxa de roaming. Primarul Mircea Hava – oricine a trecut prin Alba Iulia vede ce înseamnă o mână de aur. Are o mare legătură cu Parlamentul European, a fost campion al absorbţiei de fonduri europene, a avut foarte multe relaţii la nivel european”, a mai spus Ludovic Orban.

În ceea ce-l priveşte pe Vasile Blaga, fost copreşedinte al partidului, Orban a spus că „misiunea esenţială va fi să se dedice obiectivului de intrare a României în Schengen”.

Foto: Hepta

Citește și: