Departamentul Politic
5880 vizualizări 10 mar 2019

”Sebastian Ghiţă, românul care a lovit la temelia noii Securităţi, care a devoalat Sistemul şi unitatea „de elită” a DNA, care a militat pentru o Românie a românilor şi care a devenit ţintă şi e hăituit pentru că a avut curajul de a spune adevărul, deschide lista candidaţilor PRU la alegerile europarlamentare”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PRU.

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a transmis şi un mesaj la lansarea candidaţilor PRU.

„Cine vreţi să vorbească în numele românilor? Strănii? Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă răspicat! Campania pentru europarlamentare nu e despre Europa, e despre noi, despre români. Ce teme vreau sa abordăm în această campanie şi la care să ne răspundă şi slugile lui Soros de la Uniunea Scufundăm România: poziţia faţă de imigranţi. De ce nu dăm cetăţenie românilor din Republica Moldova? România este creştină, nu umplem ţara de moschei!

Cine i-a permis lui Tudorel Toader să accepte ideea unui procuror european? Grupul infracţional organizat şi condus de Laura Codruţa Kovesi a distrus elitele! Azi bandele Rezist sunt lăsate să atace judecători şi miniştri şi să se urce pe gardurile Parlamentului! România va fi o ţară în care pământurile şi pădurile vor trebui să revină statului român! România va fi o ţară unde se vor naşte copii români! Acum, copiii români se nasc în străinătate! România va fi o ţară unde românii vor beneficia de resursele solului şi subsolului. Trebuie exploatate în interiorul României, nu în beneficiul jefuitorilor străini! România îşi va exprima suveranitatea. Nu vreau să ajungem un ducat al luxemburghezilor de la Bruxelles!

Strig din tot pieptul meu de român: Trăiască România Mare, Unită, Suverană!”, este mesajul lui Sebastian Ghiţă.

Candidaţii PRU la alegerile europarlamentare sunt Sebstian Ghiţă, Bogdan Diaconu (n.r. preşedintele partidului), Andrei Piticaş, Ionuţ Stuparu, Ioan Constantinescu, Sorin Deac, Narcis Someşfelean, Ştefan Lungu, Laura Vicol, Radu Cristescu, Dumitru Bădrăgan, Rudi Bugă şi Florian Milea Diaconu, potrivit postării.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a respins, sâmbătă, contestaţia formulată de reprezentanţii Alianţei PRM + PRU la decizia BEC privind înscrierea în alegerile europarlamentare. Liderul PRU Bogdan Diaconu a afirmat că formaţiunea va avea candidaţi proprii.
 
Curtea de Apel Ploieşti a revocat, joi, şi ultimul mandat de arestare preventivă emis pe numele lui Sebastian Ghiţă, care este în continuare refugiat în Serbia. Fostul deputat a declarat că, odată cu această decizie, societatea reuşeşte să se „aşeze” şi că trebuie găsită o soluţie pentru a fi evitate astfel de situaţii şi pe viitor. Totodată, acesta a spus că nu se va întoarce în România.
 
Foto: Partidul România UNită/ Facebook

 

Citește și: