Adriana Stanca
1205 vizualizări 16 mai 2014

ANDREI CERBU este unul dintre cei mai tineri concurenţi care luptă în FINALA ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4. În etapele anterioare ale concursului de la Pro TV, băieţelul în vârstă de 11 ani a ridicat sala în picioare încă de la primele acorduri ale chitării electrice.

ANDREI CERBU este elev în clasa V-a la Colegiul Costache Negruzzi din Iaşi, iar din anul 2009 face parte din trupa Kids Rock.

Primul concert de amploare, susţinut în faţa a peste 400 de persoane, l-a avut pe când avea 9 ani. De atunci însă, ANDREI CERBU a continuat să participe la diverse concursuri şi spectacole, iar anul trecut a început să facă primii paşi în cariera solo.

Prima încercare la ROMÂNII AU TALENT a făcut-o în 2012, însă atunci nu a reuşit să treacă de preselecţii. Băiatul nu a renunţat însă, astfel că un an mai târziu a revenit în faţa celor trei juraţi de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4. După ce obţinut voturile pozitive din partea lui Mihai Petre, Andi Moisecu şi a Andrei, ANDREI CERBU a ajuns în semifinale, apoi în FINALĂ, graţie voturilor publicului.

„Viaţa mea s-a schimbat foarte mult. Mă opreşte lumea pe stradă să mă salute”, a povestit ANDREI CERBU. „Chitara este cea mai bună prietenă a mea. Ascult foarte mult rock, rock energic. Prima mea piesă, compusă de mine, se numeşte I love you", a mai spus concurentul.

Deşi obişnuit să fie pe scenă, ANDREI CERBU a mărturisit înainte de FINALA ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4 că experienţa de la show-ul televizat este una unică.

„Deşi am cântat de multe ori live, pentru mine experienţa de la emisiunea ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4 a fost extraordinară . Mi-am dat seama că trebuie să muncesc din ce în ce mai mult ca să devin cât mai bun ca să am ce să arăt oamenilor”, a spus el.

Dacă va câştiga cei 120.000 de euro puşi la bătaie în FINALA ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4, ANDREI CERBU spune că i-ar plăcea să deschisă o sală în care copiii pasionaţi de muzică să poată exersa.

„Dacă aş câştiga concursul, aş vrea să fac o sală de repetiţii unde toţi copiii talentaţi dar care nu îşi pot permite un professor sau un instrument bun să poată să vină să studieze muzica”, a mărturisit ANDREI CERBU înainte de FINALA ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4.

FINALA ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4 are loc vineri, 16 mai, de la ora 20:30. Gândul transmite LIVE TEXT.

Citește și: