”Capo” Herbert Stein, fondatorul AutoItalia, a pornit în cursa spre eternitate!
   
 Aducem astăzi un ultim omagiu domnului Herbert Stein, fondatorul companiei Auto Italia, supranumit ”Capo” de către toţi cei ale căror vieţi le-a îmbogăţit prin şansa de a-l fi avut aproape.
   
 Herbert Stein a fost unul dintre pionierii business-ului autohton, cu o puternică viziune asupra dezvoltării pieţei auto din România, investind cu mult entuziasm în această industrie la începutul anilor ’90.


 

Datorită aptitudinilor sale a construit o afacere de succes cu Auto Italia, compania care s-a dezvoltat ca o adevărată familie ce a reunit peste 400 de membri. A trăit cu  pasiune fiecare clipă din viaţa să, chiar şi în momentele de cumpănă, dar mai ales a acţionat şi a simţit întotdeauna că succesul porneşte din atitudine!

Devotamentul său pentru companie, cât şi stilul de management abordat, au încurajat şi inspirat mii de oameni ce au avut norocul să lucreze alături de regretatul vizionar.

OMUL Herbert Stein a ştiut să fie mentor pentru generaţii de angajaţi şi i-a ajutat pe cei aflaţi în dificultate, ori de câte ori a avut această posibilitate. Se încărca cu bucuria celor din jur sau, iar omenia este ceea ce nu i-a lipsit niciodată!
   
 Adio prieten drag! Astăzi te lăsăm să pleci pe drumul tău! îţi vom păstra mereu vie amintirea!
   
 Cu stimă,
   
 Membrii familiei AutoItalia”, este mesajul postat de conducerea firmei.
 

 

Citește și: