33501 vizualizări 6 apr 2018

Decizia ar fi fost luată după o ceartă serioasă, iar soţia sa nu doar că şi-a schimbat numele pe instagram, dar s-ar fi afişat şi cu un alt bărbat, scrie cancan

În urmă cu aproximativ patru ani, ex-mijlocaşul de la Inter Milano a păţit-o într-un mod asemănător. Fotbalistul şi-a văzut soţia de la acea vreme, Anemona, la braţ cu un alt bărbat. 

Nici în ceea ce priveşte cariera lucrurile nu sunt foarte roz. Ajuns la 27 de ani, Daminuţă evoluează în Serie D, la Abano, şi a recunoscut fiecare greşeală care l-a ţinut departe de potenţialul său. În 2008, Daminuţă a primit cea mai mare şansă a carierei, atunci când a fost transferat de Inter Milano. Fotbalistul a evoluat bine la echipa secundă a clubului, dar, aşa cum recunoaşte Daminuţă, a urmat o decizie proastă: "Nu am mai avut răbdare să rămân la Inter. A fost eroarea carierei mele. Eram căpitanul echipei, eram foarte apreciat şi după ce am plecat au debutat foarte mulţi jucători din acea. De ce am plecat (n.r. de la Viitorul, în iunie 2015)? De fraier. Ca să fiu sincer am plecat pentru bani. Mi se terminase contractul cu Milan, care mă împrumutase la Viitorul, domnul Hagi mi-a făcut o ofertă atunci şi am decis ca pentru bani să plec tocmai în Irak (n.r. la Zakho)", a declarat Daminuţă pentru Blitznews.ro.

A urmat o nouă greşeală a lui Daminuţă odată cu transferul în Irak: "Aveau bani, dar calitatea fotbalului era foarte scăzută. În plus eram la 60 de kilometri de Siria, într-o zonă extrem de periculoasă. Explodau maşinile pe stradă de zici că era Revelionul".

Totuşi, fotbalistul a recunosut că a ajuns într-un punct al carierei în care a conştientizat tot ce i se întâmplă şi nu exclude o revenie în fotbalul românesc: "Din păcate am rămas fără echipă şi acum sunt în serie D, în Italia la Abano. Uite, ceva ce toţi fotbaliştii ascund eu pot să îţi spun. În serie D un jucător ca mine primeşte 3000 de euro pe lună şi un apartment. Sunt puţine echipe în Liga 1 care oferă aşa ceva".

Citește și: