Tribunalul Bucureşti a respins apelul formulat de societatea lui Ivanof în contradictoriu cu Ştefan Bănică, reprezentat de avocatul Mihail C. Barbu, menţinându-se hotărârea Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti care dispusese, în 2 iunie 2014, respingerea în întregime a cererii depuse de IPG Impact SRL de  întabulare/înscriere provizorie a unui drept de ipotecă legală în favoarea sa.

Aceasta este a treia hotărâre prin care instanţa infirmă pretenţiile lui Sabin Ivanof, relevă un comunicat de presă, remis de avocatul lui Bănică Jr. Potrivit acestuia, hotărârea Tribunalului Bucureşti este definitivă, iar considerentele ei nu au fost încă redactate.

"Între clientul nostru Ştefan Bănică şi S.C. IPG Impact S.R.L. (societate în insolvenţă), coordonată de Sabin Ivanof, există o situaţie litigioasă generată de nerespectarea de către această societate comercială a termenului în care trebuia să finalizeze lucrările cu privire la un imobil din Bucureşti, situaţie a cărei realitate Sabin Ivanof încerca să o ascundă în prima parte a anului 2014 proliferând mai multe acuzaţii la adresa lui Ştefan Bănică", explică avocatul.

Potrivit acestuia, "cea mai mare parte din acele acuzaţii sunt dovedite ca mincinoase, iar în litigiile care mai sunt pe rol sunt premise ca cei responsabili să fie traşi la răspundere, chiar în cazul în care îşi vor fi falimentat societatea".

Înainte ca Sabin Ivanof şi Ştefan Bănică Jr. să se implice în afacerea cu imobilul din zona Aviaţiei, familiile celor doi erau nedespărţite. Mai mult, Simona Pătruleasa, Sabin Ivanof, Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. mergeau împreună în concedii şi se vizitau frecvent. De asemenea, sora lui Andreea Marin este naşa de botez a fetiţei Simonei Pătruleasa. 

Citește și: