Silviu Bănilă
6156 vizualizări 25 oct 2014

Lista magazinelor care vor participa la BLACK FRIDAY 2014 este în curs de actualizare. Printre magazinele cu produse IT, gadgeturi şi multimedia care şi-au anunţat participarea la Black Friday 2014 se număra F64, EvoMag, MarketOnline, Azerty, Mediadot şi Conrad. La Black Friday 2014 vor lua parte şi magazine de fashion precum My Closet, TinaR şi MiniPrix.

BLACK FRIDAY 2014. Când lansează eMAG promoţiile sale de Black Friday

Cei care vor să-şi cumpere încălţăminte de Black Friday vor putea alege produse de la Originals, Otter sau Shoes.ro, precizează site-ul blackfridayromania.net, care monitorizează desfăşurarea celei mai aşteptate perioade de shopping a anului.

Magazinul online de ceasuri WatchShop promite că va da ora exactă de Black Friday, iar pentru culturalizare, putem cumpăra la preţuri-bombă cărţi de la Nemira, Libris sau Okian. Black Friday 2014 nu va fi ocolit nici de magazinele de jucării, cele de decoraţiuni, cadouri, cosmetice şi cosmetice.

Black Friday este o sărbătoare americană şi marchează debutul sezonului de iarnă de shopping pe continentul nord-american. De Black Friday, multe companii dau liber angajaţilor, astfel încât magazinele şi site-urile online vor fi asaltate de cumpărători. Reducerile de 50-80% nu reprezintă o raritate de Black Friday.

Vinerea Neagră a ajuns de câţiva ani şi în România. Începând cu 2010-2012, mai mulţi retaileri au început să ofere reduceri semnificative la produse cu ocazia Black Friday şi ediţia din 2014 nu va face excepţie de la regulă. 

Citește și: