Silviu Bănilă
1332 vizualizări 18 nov 2014

Black Friday 2014. Compania oferă discounturi de până la 80% la gama de produse profesionale IT refurbished. Cele mai mari reduceri sunt aplicate la imprimantele profesionale. De exemplu, o imprimantă Multifunctional Lexmark X860DE3 va fi comercializată la preţul de 2.790 lei, redus de la 18.516 lei. De asemenea, modelul Multifunctional Laser Monocrom A4 HP 4345MFP va fi pus în vânzare la preţul de 1.149 lei faţă de preţul iniţial de 9.998 lei. Reduceri suplimentare vor fi aplicate la calculatoarele performante şi servere.

„Conceptul refurbished permite acordarea unui discount foarte mare în condiţii de piaţă identice cu cele pentru produsele noi: produse brand, din gama profesională, la un preţ cu până la 80% mai scăzut şi în condiţii de garanţie de până la 4 ani. Toate produsele sunt disponibile pe site-ul companiei. Cu câteva zeci de mii de produse pe stoc, în orice moment, avem asigurată logistica necesară pentru a face faţă livrărilor”, subliniază Dan Iliescu, CEO şi fondator CIT Grup.

CELE MAI RECENTE INFORMAŢII DESPRE BLACK FRIDAY 2014 LE GĂSIŢI AICI >>>

Produsele IT refurbished sunt echipamente IT de uz profesional, trecute printr-un sistem de selecţie, testare şi ambalare conform unor standard specifice stabilite, în cazul de faţă de CIT Grup şi beneficiind de sisteme de operare Microsoft Refurbished, comercializate în condiţii de garanţie superioară celei oferită în cazul unui produs similar nou, de până la 4 ani şi la un preţ cu 30-60% mai mic.  

 

Citește și: