BLACK FRIDAY 2013 EVOMAG. Pe 29 noiembrie, EVOMAG dă drumul unei noi campanii de reduceri masive, la peste 7.000 de produse.

BLACK FRIDAY 2013. REDUCERI şi OFERTE publicate pe AMAZON. Cum pot cumpăra românii din cel mai mare magazin online din lume

Motivul pentru care EVOMAG face un nou BLACK FRIDAY, după cel din 22 noiembrie, este că cel de săptămâna trecută a depăşit toate aşteptările, iar cererea publicului a depăşit cu mult stocurile rezervate.

Aici găseşti oferta completă Black Friday de la Elefant.ro

Spre deosebire de BLACK FRIDAY de pe 22 noiembrie, săptămâna aceasta produsele cu reducere de la EVOMAG vor fi anunţate mult mai devreme, pentru ca toţi cei interesaţi să îşi aleagă produsele dorite.

“Dăm astfel posibilitatea celor care nu au mai prins la timp produse la reducere săptămâna trecută să achiziţioneze acum ceea ce-şi doresc. Mecanismul e acelaşi ca şi pe 22 noiembrie. Pentru a se asigura că vor beneficia de reduceri, clienţii trebuie, în primul rând, să-şi creeze un cont pe site-ul EVOMAG. Cei care se abonează însă la newsletter-ul nostru vor primi ofertele şi reducerile mult mai devreme. Vor avea astfel mai mult timp la dispoziţie să-şi aleagă ce vor dori, iar în momentul demarării campaniei, vor fi mult mai pregătiţi”, a declarant Mihai Pătraşcu, CEO EVOMAG.

Aici găseşti oferta completă de Black Friday 2013 de la Koyos.ro

Printre ofertele de BLACK FRIDAY de la EVOMAG se numără laptopuri la preţuri de 949 de lei, tablete care vor costa 249 de lei, imprimante şi espressoare la doar 99 de lei, routere wireless care vor costa 49 de lei, sau televizoare al căror preţ va fi mai mic cu aproape 1.000 de euro, plus alte reduceri care depăşesc 80%.

De asemenea, pe 29 noiembrie, WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri originale din România, va oferi reduceri de până la 50% la branduri premium. De această dată vor fi puse la dispoziţia clienţilor aproximativ 3.000 de produse, cu discounturi variabile. Valoarea totală a stocurilor, aici incluzând şi stocurile rezervate la furnizori, este de aproximativ 300.000 de euro.

Aici găseşti oferta completă Black Friday de la Clickshop

Şi Toyz.ro, unul dintre cele mai importante magazine online de jucării din România, care face parte din Grupul Evolution, alături de evoMAG şi WatchShop.ro, a pregătit discounturi de până la 40%. Vizate vor fi peste 200 de repere. Reduceri importante, alese DIN TIMP, vor fi pe 29 noiembrie şi la sănii, cărucioare şi scaune auto pentru copii.

Noua campanie de reduceri de BLACK FRIDAY demarată de EVOMAG va lua startul pe 29 noiembrie la ora 00.00. Reducerile vor fi active pe întreaga durată a zilei, în limita stocului disponibil.

Citește și: