Silviu Bănilă
3352 vizualizări 14 nov 2014

UPDATE Black Friday 2014 DOMO. Retailerul electroIT DOMO lansează campaniaBlack Friday, începând de vineri, 21 noiembrie, campanie care are la baza conceptul de o intreaga săptămână de zile de vineri, deci o săptămână de reduceri şi oferte speciale pentru clienţii săi. Campania de Black Friday se desfăşoară atât online, pe www.domo.ro, cât şi în reţeaua magazinelor DOMO din întreaga ţară. Programul de lucru al magazinelor DOMO fiind modificat pentru a răspunde cererii clienţilor. Astfel, vineri, 21 noiembrie, magazinele se deschid mai devreme, la  ora 6 am, iar „vâmbătă”, la ora 8 am şi se vor închide mai târziu, pentru a satisface toate cererile clienţilor. De asemenea, pe lângă preţuri spectaculoase la o gamă largă de produse, clienţii găsesc şi servicii de asistenţă, garanţie, finanţare, transport, instalare şi service.În întâmpinarea săptămânii de Vineri, fiecare magazin a fost pregătit pentru a permite o interacţiune mai bună cu produsele expuse, facilitând studierea, compararea şi alegerea acestora. Astfel, clienţii vor găsi aici cu uşurinţă nu doar produsele, dar şi informaţiile şi serviciile  personalizate de care au nevoie, oferite de specialiştii DOMO.

Clienţii care preferă să îşi facă cumpărăturile online, au acum la dispoziţie o gamă mult mai variată de produse, şi beneficiază acum de servicii rapide şi de o experienţă unică pe platforma www.domo.ro. În cadrul campaniei, clienţii vor găsi reduceri la produse ale unor branduri IT precum Lenovo, Acer, Canon, şi Logitech, electrocasnice mari Arctic, Beko, Electrolux, Whirlpool, Zanussi şi Hotpoint, electrocasnice mici Philips, Rowenta şi Moulinex, aparate foto Sony, Nikon şi Samsung, televizoare Samsung, LG, Sony şi Toshiba, dar şi tablete şi telefoane Samsung, Allview, Utok şi Eboda. Compania estimează vânzări cumulate de  peste 50% faţă de ediţia anterioară a campaniei Black Friday.

UPDATE 2. DOMO a publicat catalogul pentru Black Friday 2014, Îl puteţi descărca AICI

UPDATE Black Friday 2014 DOMO 1. Black Friday la DOMO începe în data de 21 noiembrie. Retailerul are o propunere interesantă pentru Vinerea Neagră.

Atât pe site, cât şi pe pagina de Facebook a DOMO s-a dat startul campaniei „Ce vrei să-ţi aducă Black Friday”.

Astfel, utilizatorii trebuie să se aboneze la newsletter-ul magazinului DOMO, să spună la ce produse vor să vadă reduceri de Black Friday, iar magazinul online promite să ţină cont de cererile potenţialilor cumpărători.

Potrivit ultimelor informaţii, Black Friday 2014 la Domo va începe, online, la ora 00:00, pe 21 noiembrie. La fel ca şi în anii anteriori, ofertele vor fi disponibile şi în magazinele fizice.

Black Friday 2014 DOMO. DOMO va vinde şi online, începând cu ora 00:00 pe 21 noiembrie, având în ofertă electronice - Televizor LED 3D Panasonic 47 inci - 2.999 lei şi televizor LED 3D Samsung 46 inci - 2.499 lei, dar şi telefoane - Samsung Galaxy Ace Dual SIM - 549 lei sau laptopuri - Ultrabook Samsung Seria 5 - 2.999 lei.

DOMO 

În iulie 2007, fondul de investiţii de private equity Equest Investment Balkans a preluat, prin subsidiara Lynx Property, 75% din acţiunile Domo pentru suma de 62,5 milioane de euro. Equest a cumpărat anterior şi principalul retailer de electronice şi electrocasnice de pe piaţa bulgară, Technomarket. Ambele companii au fost ulterior integrate în grupul TechnomarketDomo. Lanţul de magazine Technomarket a fost lansat în anul 1999 de omul de afaceri bulgar Nikolai Kitov.

În mai 2009, Domo a achiziţionat reţeaua de nouă magazine Electro World din Ungaria, cu o suprafaţă medie de vânzare de 5.000 mp. În 2013, s-a constituit SC Digistore SRL, parte a grupului Domo, care administrează activitatea online a companiei şi s-a deschis primul Showroom Domo.ro în Bucureşti la Băneasa Shopping City. Portofoliul DOMO include un numar de peste 8000 produse sub umbrela cele mai importante branduri internationale. În 2014, Eugen Petrov, fost reprezentant al acţionarilor şi preşedinte al consiliului de administraţie al Domo Retail, a preluat compania în urma unui proces de management buyout. Datele afişate la Ministerul de Finanţe arată că firma Domo Retail a avut anul trecut o cifră de afaceri de 584,06 milioane lei şi o pierdere netă de 42,3 milioane lei. Compania avea un număr mediu de 1.022 de salariaţi în 2013.

BROŞURA DOMO BLACK FRIDAY 2014

 

Citește și: