„Are doamna Dăncilă această sintagmă pe care o foloseşte foarte des: ţara mea. Pe mine mă atinge în inimă”, a spus Carmen Avram, criticându-i pe cei care au ieşit în stradă la începutul lui 2017 după OUG 13 şi a lăudat-o pe Viorica Dăncilă pentru prestaţia de la Bruxelles.

„Eu nu am fost votant PSD. Până în 2009 am votat PNL. După 2009 am tot aşteptat ca PNL să îşi revină şi i-am găsit mereu scuze. După acest decembrie 2016, am văzut un partid care câştigă alegerile şi, la câteva săptămâni, există această tentativă de a fi înlăturat de la putere. După care l-am văzut asaltat în moduri în care nu credeam că mai e posibil, şi dinăuntru, şi dinafară. Şi l-am văzut în această zbatere de a ţine piept presiunii. El, întâi şi întâi, nu cedează şi mai are timp să rezolve şi lucruri. Şi m-am uitat la el, la acest partid şi cumva, pentru prima dată în istoria mea personală, am prins drag de el şi am început să îl respect. Am început să simt pentru el lucruri pe care nu am crezut că pot să le simt. S-au întâmplat lucruri în aceşti ultimi 2 ani, care pentru mine au fost şocanţi. Şi forţa acestor oameni, care au fost huiduiţi, huliţi, scuipaţi, în toate felurile, forţa acestor oameni de a duce mai departe o misiune pe care şi-au asumat-o şi au câştigat-o în mod legal”, a declarat Avram la postul pentru care lucrează.

„Pe lângă asta, a fost un moment decisiv, când am ştiut că sunt de partea lor total: speech-ul pe care Viorica Dăncilă l-a ţinut în Parlamentul European, atunci când era problema rezoluţiei care s-a votat. Ăsta e un speech pe care eu aş putea..., până la următorul fabulos care o să apară, aş putea să-l ascult în buclă. E o pledoarie pentru România pe care eu n-am mai auzit-o. Şi are doamna Dăncilă această sintagmă pe care o foloseşte foarte des: ţara mea. Pe mine mă atinge în inimă asta... a început să mă doară pentru că ţara mea suferă. Şi în Parlamentul European a fost această doamnă care, cu vocea ei firavă, a spus: Ţara mea nu merită să fie pedepsită”, a continuat soţia lui Adrian Ursu, o altă vedetă a Antenelor.

PSD a validat recent lista pentru alegerile europarlamentare din 26 mai şi pe primele trei locuri se află Rovana Plumb, Carmen Avram şi Claudiu Manda.

Şi PNL a apelat la un nume greu din presă pentru a avea succes la europarlamentare, în persoana lui Rareş Bogdan, fostul prezentator al emisiunii „Jocuri de Putere” de la Realitatea Tv.

Carmen Avram a plecat de la Pro Tv la Antenă în 2010. Ea era editor general la emisiunea „România, te iubesc” de la Pro Tv şi a trecut la trustul Intact. La Antena 3, Avram a fost gazda emisiunii „În Premieră”, de tip documentar tv.

Citește și: