Cele mai performante studiouri de videochat din România şi cele mai bune fete din această industrie au fost premiate recent, în cadrul unui eveniment desfăşurat în staţiunea Mamaia. AW Awards a fost găzduit de Hotelul Iaki, deţinut de Gică Hagi, unde au fost invitaţi oameni de afaceri din întreaga lume, dar şi multe modele celebre din domeniul LiveCam.

„Fiecare industrie are un eveniment în care cei mai buni sunt premiaţi. Dacă industria de film are Globurile de Aur, Cannes-ul etc., industria Live Cam-ului a decis că are nevoie de o gală echivalentă. Aşa s-a născut AW Awards", au precizat organizatorii.

Aşadar, Studio 20 a fost desemnat marele câştigător la categoria „Emerging Studio”. Emma Wild şi Zeya Brunette, tot de la Studio 20, au fost premiate la categoriile „Best Fetish Model”, respectiv, „Best Video Teaser”.

FOTO: Twitter//Zeya Brunette

FOTO: AW Awards//Emma Wild

Cele două fete se alătură unei alte angajate a Studio 20, distinsă şi ea la nivel mondial. Este vorba despre Devious Angel, româncă premiată la Barcelona, în luna ianuarie, pentru „Best Live Cam Performance”.

FOTO: Twitter//Devious Angel

FOTO: Twitter//Devious Angel

„Nu e o surpriză pentru cei din industrie faptul că România a găzduit un astfel de eveniment”, a explicat Robert Vanderty, managerul Studio 20. „Noi suntem (...) studioul cu cele mai multe modele premiate, asta pentru că avem o bază sănătoasă de recrutare, formare şi consilere a modelelor, iar target-ul nostru este pentru zona Glamour şi nu cea Adult”, a completat el.

Potrivit datelor Jasmin.com, citate de Robert Vanderty, peste 100.000 de modele din România activează în industria LiveCam.

În cadrul galei de la Mamaia au fost decernate premii pentru 21 de categorii, dar şi alte premii speciale.

Citește și: