868 vizualizări 4 dec 2019

Carlota Prado, o concurentă a reality-showului Big Brother a băut foarte mult într-o seară şi a fost ajutată să ajungă în dormitor de Jose Maria Lopez, un bărbat cu care tânăra începuse o relaţie în cadrul emisiunii. Când a ajuns cu femeia în cameră, bărbatul a încercat să iniţieze un act sexual, dar Carlota a spus: „Nu, nu pot”, apoi a leşinat în pat, potrivit BBC .

Bărbatul a făcut sex cu Carlota în timp ce aceasta dormea. Totul a fost filmat de camerele montate în dormitor.

 

A doua zi concurenta a fost chemată în camera confesiunilor pentru a i se arăta înregistrarea: „Credem că ar trebui să vezi asta”. Tânăra a avut un şoc în momentul în care a văzut că Jose a profitat de ea. Scenele indecente nu au fost difuzate, doar Carlota le-a urmărit. Femeia a cerut ajutor medical după ce a văzut imaginile: „Inima îmi bate prea tare”, a spus ea.

Fata a ieşit din concurs pentru 5 zile, a primit consultaţii psihologice şi a revenit în competiţie. Incidentul s-a petrecut în anul 2017. Abia în 2018 femeia a considerat că trebuie să facă plângere la poliţie, dar recent autorităţile spaniole au hotărât că nu a fost vorba despre viol, întrucât bărbatul nu a folosit violenţa.

Cazul a stârnit controverse în Spania. Pe reţelele sociale a fost creată o campanie denumită: #CarlotaNuEştiSingură.

Recent, Carlota a publicat un filmuleţ pe Instagram prin care le-a mulţumit tuturor celor care îi sunt alături.

 

Citește și: