15571 vizualizări 31 mar 2015

Şi Simona a făcut minunea minunilor! În 24 de ore, a suflat de pe ea durerile de la genunchi, oboseala, nervii, uzura psihică a atâtor meciuri grele şi nu numai că n-a fost pradă, a fost vânător.

Împotriva puternicei Flavia Pennetta, Simona a făcut cel mai bun meci de anul acesta, de fapt, de la victoria cu 6-0, 6-2 în faţa Serenei Williams la Singapore.

Trei au fost, după părerea mea, armele cu care Simona a îngenunchiat-o pe câştigătoarea de la Indian Wells de anul trecut.

Mai întâi, rezistenţa la schimburi dure, prelungite, în efort maxim, de pe fundul terenului, în care Pennetta se credea tare. În primele 4 ghemuri, Simona a făcut faţă de câteva ori incredibil, ceea ce i-a clătinat încrederea Pennettei.

Apoi, serviciul. Cu excepţia a două duble greşeli consecutive la scorul de 2-3 în setul 2,  primul serviciu i-a intrat constant lung şi deranjant, ba chiar şi serviciul 2 a avut suficient kick şi adâncime ca să nu poată fi atacat de Pennetta.

Şi, în sfârşit, factorul surpriză, cu care i-a dat lovitura de graţie Flaviei, tocmai când mă pregăteam...CITEŞTE AICI CONTINUAREA

 

Citește și: