Florin Jinga
347 vizualizări 12 mar 2019

Tânăra loveşte animalul, care pare să fie pui, şi îi reproşează că a fugit de lângă ea. În imaginile postate pe Facebook de Tudor Tim Ionescu, consilier general al Capitalei, niciun alt călător nu intervine. Oamenii filmează incidentul şi comentează, fără ca vreunul să o oprească pe tânăra care îşi bate câinele.

Acelaşi consilier general povesteşte în comentarii cum s-a întâmplat totul: "În cursul zilei de azi, 11 martie 2019, orele 14:30, s-a pornit în tramvaiul 25 un adevărat circ: Domnişoara din filmare împreună cu băiatul de lângă au pornit întregul scandal din momentul în care băiatul a decis să se ridice de pe scaun şi să îi cedeze locul unei doamne în vârstă. Această faptă a deranjat-o teribil pe domnişoara blondă cu ochelari, iar replica sa a fost "bă prost eşti mă că i-ai dat lu asta locul, noi venim de la muncă, ea ce face? A fost un moment de liniste dupa această intebare până când domnişoara a observat că doamna mângâia căţelul celor doi. A început să ţipe la doamnă, ba chiar a vrut să dea în ea, însă călătorii nu i-au permis, a existat un schimb de replici, greu de reprodus, între domnişoară şi un alt călător. În acel moment, căţelul de frică a fugit, iar domnişoara s-a folosit de lanţul acestuia să dea în călător. În momentul în care a fugit căţelul, inculpata a reacţionat aşa cum se vede mai jos în filmuleţul postat. Cum însoţitorii ei au încercat să prindă persoana care i-a filmat, ţipând "prinde-o pe aia că m-a filmat şi sunt cu poliţia în telefon".

Atenţie, urmează imagini care v-ar putea afecta emoţional.

Imaginile pot fi vizionat AICI!

Peste 1.000 de persoane au reacţionat la filmuleţ, iar peste 3.000 de internauţi au distribuit imaginile şocante.

Dacă aţi fost martori la cazuri de abuzuri comise faţă de animale, nu ezitaţi să ne trimiteţi imagini sau clipuri video la adresa stopcruzimiianimale@gandul.info. Vă mulţumim anticipat!

Foto: Captură

Citește și: