24889 vizualizări 16 dec 2019
Tânăra a fost considerată „Regina porno a României” chiar dacă a început să lucreze în industria filmelor pentru adulţi la doar 18 ani, având o carieră de trei ani.

De asemenea, aceatsa a participat şi la reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, pe care însă nu l-a câştigat.

În timpul carierei în industria filmelor pentru adulţi, aceasta a foolosit ai multe nume de scenă / pseudonime: Alina, Alina Blu, Enryka, Enrika Dolls, Erika, Enrika, Enrika Dols, Alina Blue, Crystal, Ellie, Eve, Nicole, Selena, Magda şi Candy.
În 2015, Alina Plugaru a povestit ce reacţie a avut tatăl ei când a aflat din ziar ce face fiica lui în Statele Unite ale Americii.

Se pare că timp de 7 luni, tânăra nu a îndrăznit să îl sne pentru a-i oferi explicaţii, însă atunci când a făcut-o a avut o surpriză foarte plăcută: „Mi-a spus: «faci ce vrei, eu mi-am făcut datoria, te-am crescut până la 18 ani». A avut o reacţie foarte ok, nici acum nu îmi vine să cred că a avut o reacţie atât de calmă”. 

În prezent, Alina Plugaru ar deţine un salon de masaj erotic în Bucureşti şi ar organiza show-uri de dans de aceeaşi natură.

Sursă FOTO interior: @alina_plugaru / Instagram

 

 

Citește și: