2342 vizualizări 13 apr 2015

Micha Stunz, un neamţ de 45 de ani, care locuieşte la Berlin, a vorbit într-un  interviu acordat publicaţiilor din Germania despre mărimea şi greutatea penisului său. Acesta susţine că organul său sexual are o lungime de aproape 23 de centimetri şi o greutate de aproximativ 4,3 kilograme, scrie Daily Mail.

Bărbatul nu suferă de vreo boală şi nici nu are vreo tumoare în zona intimă. Pentru a ajunge la aceste performanţe, neamţul şi-a injectat silicon în penis. ”Dacă o femeie îşi măreşte sânii cu silicon, nimeni nu are nimic de comentat despre asta. Dacă un bărbat îşi face ceva asemenător cu trupul său, este un subiect ce merită discutat”, spune Micha.

Medicii l-au avertizat că injecţiile pe care şi le face riscă să se confrunte cu infecţii grave, dar acesta a mărturisit că se simte foarte bine acum. Doctorul Aref el Seweife, urolog de de profesie, declară că injectarea cu silicon în penis poate duce la infecţie, care până la urmă îi va mutila organul sexual, mai notează cotidianul britanic.

'Nu am făcut asta pentru a mă simţi mai frumos, ci pentru că mă simt mai bine aşa. Încă de mic copil nu m-am simţit bine în pielea mea, de aceea am avut ocazia să-mi schimb penisul aşa cum mi-am dorit'', a precizat Micha.

Bărbatul spune că, în ciuda mărimii uriaşe a penisului, duce o viaţă normală. "Mă duc la muncă, în cluburi, merg la film, la alimentară. De obicei, încerc să fac lucrurile în condiţii de siguranţă pentru a nu ieşi prea mult în evidenţă. Nu îmi este deloc uşor atunci când vreau să cumpăr o pereche de pantaloni. Îmi este destul de greu şi să fac sex, din cauza dimensiunii''.

Mai mult, acesta spune că deşi a optat pentru o mărire a organului genital, implantul de silicon nu îi aduce niciun fel de plăcere fizică. Nici erecţia nu este una normală, şi orice creştere a penisului în erecţie nu este vizibilă datorită siliconului. Deşi viaţa lui sexuală este limitată, Micha spune că penisul gigant îl face să fie mai creativ în dormitor.

Pentru a ajunge la muncă, la film sau la mahazin de unde îşi face cumpărăturile, neamţul nu foloseşte o maşină personală, ci se deplasează cu mijlocul de transport în comun. Pentru a-şi feri zona intimă de eventuale accidentări, acesta foloseşte o geantă, care îl ajută să îşi ascundă uriaşul organ sexual'.

Micha Stunz a mai povestit că se abţine să le vorbească oamenilor despre schimbările fizice prin care a trecut, şi îi este teamă că viitorii parteneri vor ajunge să îl iubească doar pentru trupul său.


 

Citește și: