Cristina ANDREI
15435 vizualizări 6 iun 2016

Candidatul USB la Primăria Bucureşti, Nicuşor Dan, a ţinut să facă publice câteva numere, „fără comentarii", prin care sugerează că, în Sectorul 1, Clotilde Armand a pierdut doar în secţiile în care USB nu a avut supraveghetori ai procesului de votare, fapt care ar putea fi rezultatul unor ilegalităţi apărute în punctele respective.

„Câteva numere, fără comentarii. În Sectorul 1 au fost 163 de secţii. Am avut delegaţi în 126 de secţii. În ele Clotilde Armand a câştigat cu 76 de voturi (medie 0,6 voturi /secţie pentru noi). Nu am avut delegaţi în 36 de secţii. În acestea PSD a câştigat cu 1755 de voturi (medie 46 voturi / secţie în defavoarea noastră). Mulţumim tuturor delegaţilor noştri pentru efortul incredibil de azi-noapte", a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Clotilde Armand, candidatul USB la Primăria Sectorului 1, a fost dată drept câştigătoare de primele exit poll-uri, imediat după închiderea urnelor, la mică diferenţă faţă de candidatul PSD, Daniel Tudorache. Ulterior, însă, aceasta a fost depăşită în cifre de social-democrat, iar până la această oră distanţa dintre cei doi rămâne una destul de redusă.

 

 

 

Citește și: