Maria Bîrnaure Cristina ANDREI
403 vizualizări 5 iun 2016

Nicuşor Dan le-a mulţumit celor care l-au ajutat în campania electorală şi a susţinut că votul său este pentru un „Bucureşti necorupt”.

„Am votat pentru un Bucureşti necorupt, am votat pentru o nouă clasă politică, nu pentru una care şi-a dovedit şi corupţia şi incompetenţa”, a declarat Nicuşor Dan după exercitarea votului. 

Candidatul USB i-a îndemnat pe oameni să iasă la vot, cu speranţa că votul masiv poate aduce o schimbare în România. 

„Vreau să îndemn oamenii să iasă la vot. De câte ori oamenii au ieşit la vot în număr mare s-au produs schimbări importante în România ... Îi îndemn pe oameni să aibă încredere în toţi ceilalţi care au acelaşi vot ca şi ei. Să aibă încredere că vor vota la fel şi că împreună putem să construim o societate în care ne decidem noi singuri destinul”, le-a transmis Nicuşor Dan alegătorilor. 

Nicuşor Dan a sosit la secţia de votare destul de devreme, însoţit de partenera sa şi a mărturisit că noaptea trecută a fost pentru el una albă. Nu neapărat din cauza emoţiilor dinaintea alegerilor, ci pentru că un vecin mai tânăr a ascultat muzică şi a petrecut până dimineaţă. Tânărul şi-ar fi serbat majoratul, fapt care l-a ţinut pe candidatul USB treaz toată noaptea.

 

ALEGERI LOCALE 2016. ZIUA VOTULUI. EXIT POLL ŞI REZULTATE

 

Citește și: