Ecaterina Marinescu
62 vizualizări 5 iun 2016

"Am votat pentru încredere, poporul român are nevoie de încredere în politiceni şi în sine pentru a depăşi această etapă mizerabilă în care ne aflăm în tot contextul ăsta în care trăim. Campania a fost prost gândită, a fost un monopol al partidelor mari PSD şi PNL", a spus Vanghelie, care este şi candidat al Partidului Dreptăţii Sociale (PDS) la Primăria Sectorului 5

Întrebat cu cine a votat pentru Primăria Generală, Vanghelie a spus că a votat cu fostul ministru de Externe Adrian Severin, candidatul partidului său, aceasta fiind cea mai bună formulă de strategie. "Acesta are experienţă, a condus peste 25 de instituţii", a afirmat Vanghelie despre Severin.

Întrebat de un reporter de ce a stat aşa mult în cabină, Vanghelie a răspuns: "Am vrut să văd cât de uşor se poate orienta lumea. Aici stăm mai binişor faţă de legea electorală în România. Lumea nu-şi cunoaşte candidaţii, nu ştie ce să aleagă".

Pe de altă parte, întrebat dacă se aşteaptă la o condamnare cu executare în dosarul în care este acuzat de luare de mită, fostul primar a remarcat: "În România e posibil orice".

Vanghelie a spus că va urmări rezultatele exit-poll-urile la sediul PDS.

Fostul edil al Sectorului 5 a venit la secţia de votare însoţit de fiul său.

 

 

 

Citește și: