Laura Cojocaru
1123 vizualizări 16 nov 2018

AGENTIA FORTIN S.R.L. transmite printr-un comunicat care sunt avantajele şi dezavantajele achiziţionării autoturismelor la mâna a doua. 

Vei face economii majore - De obicei, automobilele la mâna a doua sunt cu aproximativ 50% mai ieftine cumparativ cu cele noi, iar in general, şoferii schimbă maşina, în medie, la 6 ani. 

Costuri de customizare scăzute - Nu vei mai fi nevoit să adaugi diferite dotări. Dacă alegi o maşină second-hand, vei putea sa iţi alegi dotarile pe care le vrei pentru maşina ta, şi sa o customizezi singur, sau cu ajutorul unei firme specializate, la preţuri mult mai mici.

 Poate fi certificată şi inspectată cu atenţie - Există vehicule la mâna a doua care au certificări, pentru ca tu sa fii sigur de calitatea maşinii pe care o cumperi. Pentru a obţine certificarea, maşinile sunt inspectate, verificate de catre producator sau de o autoritate competentă, astfel încât există asigurări că vehiculul este în cea mai bună stare şi de calitate superioara.

Garanţiile - Unele autoturisme second-hand încă se află în perioada de garanţie originală, în timp ce altele pot avea opţiunea de a le fi creată o nouă garanţie. O garanţie extinsă poate include facilitatea de a avea maşina reparată de echipe de profesionişti, cu materiale de calitate

Este o alegere bună pentru mediul înconjurător - Alegerea unei maşini second hand poate reduce emisiile de carbon în natură, aşa că nu este o alegere bună numai pentru tine ci şi pentru ecosistem.

 

 

Dezavantajele unui autoturism second hand

Este posibil să aibă nevoie de mai multe reperaţii. Desigur, dacă te îndrepţi spre o maşină la mâna a doua certificată, cel mai probabil nu vei avea aceasta problemă, având garanţia calităţii

Cel mai probabil va trebui sa faci un compromis în ceea ce priveşte culoarea, asta daca ţii mai mult la alte dotări sau funcţii. Dar, deisgur, este posibil să ai noroc şi să găseşti maşina ideală pe culoarea dorită.

 

 

 

Citește și: