Silviu Bănilă
158 vizualizări 20 nov 2014

“Brandul Telekom Romania înseamnă în primul rând inovaţie. Credem în idei noi, care pot schimba felul în care folosim tehnologia, de aceea ne-am implicat în susţinerea How to Web, care reuneşte numele cele mai importante din zona de tehnologie şi antreprenoriat”, a declarat Olaf Lausen, Chief of Staff şi Director Dezvoltarea Afacerii, grupul de companii Telekom Romania.

hub:raum lansează un concept pentru susţinerea pitch-urilor: o cabină foto adaptată de Amelie Photo booth, pentru a înregistra prezentarea oricărui startup care doreşte să se înscrie în programele de finanţare ale hub:raum. Participanţii la How to Web care reprezintă un startup pot înregistra un film de până la 90 de secunde în cadrul căruia să transmită pe scurt ideea pentru care vor să aplice la programele de accelerare şi finanţare ale hub:raum. Toate înregistrările, care vor conţine în mod obligatoriu datele de contact ale aplicanţilor, vor fi evaluate după eveniment, iar startup-urile care se califică pentru sesiunile ulterioare de evaluare vor fi invitate să îşi susţină ideea în faţa reprezentanţilor hub:raum.

Black Friday 2014 Telekom România. Compania anunţă planurile pentru campania de reduceri

“Inovaţia înseamnă să găseşti întrebuinţări noi unor obiecte comune. În cazul de faţă, am decis să folosim o cabină foto adaptată pentru a înregistra şi procesa conţinut video, o iniţiativă în premieră în România pentru astfel de demersuri. Pitch box-ul este o soluţie prietenoasă şi ingenioasă pentru a încuraja startup-urile să aplice la programele hub:raum. Cel mai important pentru cei care doresc să pornească o afacere e să ştie că îi susţinem şi că le punem la dispoziţie cele mai practice şi eficiente modalităţi de a-şi face cunoscute ideile, crescându-şi în acest fel şansele de a accesa o investiţie”, a declarat Cosmin Ochişor, business developer, hub:raum. De la înfiinţarea sa, în 2013, hub:raum a selectat 5 startupuri din România care au participat la programele de accelerare, iar unul dintre acestea a primit finanţare.

Citește și: