Loredana VOICULESCU
24078 vizualizări 22 mai 2013

Şoferii îşi vor putea face programările la Registrul Auto Român (RAR), începând de joi, apelând numărul unic la nivel naţional - 021.9672 -, potrivit informaţiilor furnizate gândul de RAR.

"Directorul Registrului Auto Român, George-Adrian Dincă, a decis implementarea proiectului “call center naţional”, proiect care face parte din strategia de dezvoltare a Registrului. Astfel, se reconfigurează modul în care clienţii Regiei îşi fac programările la activităţile RAR-RA", se arată într-un comunicat al RAR.

La acest număr unic va putea apela orice persoană care doreşte să aibă acces la serviciile RAR, indiferent de domiciliu sau zona din ţară în care se află.
   
Reprezentanţii Registrului Auto sunt de părere că avantajele numărului unic de programări sunt "încărcarea uniformă" a reprezentanţelor RAR, accesul rapid al clientului la operatorul care efectuează programarea telefonică, precum şi alternativa programării în judeţe limitrofe, în cazul în care intervalul de aşteptare este mai mic faţă de cel din judeţul solicitat.

Pe lângă numărul unic, programările la RAR pot fi făcute şi on-line, pe site-ul www.rarom.ro.

Fii la curent cu ştirile economice ale momentului. Abonează-te la pagina de Facebook Gândul Financiar.

Citește și: