Vasile Magradean
1638 vizualizări 12 dec 2018

Alexandru Graur, co-fondator al aplicaţiei WashNow, a declarat corespondentului MEDIAFAX că programarea direct de pe telefon la o spălătorie auto conferă unui şofer confortul de a ştii când pleacă de acasă sau de la serviciu că are un loc liber la ora pe care el şi-a selectat-o.

”Ne-am gândit să dezvoltăm şi să lansăm un astfel de produs, o aplicaţie pentru telefon mobil, după ce ne-am lovit, noi, personal, de problema cozilor de la spălătoriile auto, unde nu găsim loc şi aşteptăm mult timp sau trebuie să umblăm pe la patru-cinci spălătorii până o găsim pe cea disponibilă. Spălătoriile partenere primesc o tabletă gratuit din partea noastră, iar aplicaţia pe care am dezvoltat-o comunică în timp real cu aceste spălătorii. Un utilizator care are descărcată WashNow are nevoie de câteva minute pentru a se programa direct de pe telefon la o spălătorie auto, ceea ce îi conferă confortul de a ştii când pleacă de acasă sau de la serviciu că are un loc liber la ora pe care el şi-a selectat-o el. Astfel, clientul este scutit de statul la coadă pentru spălarea maşinii”, a spus Graur.

Potrivit acestuia, parteneriatul cu spălătoriile auto este gratuit, iar utilizatorul plăteşte 5 lei pentru fiecare programare, având acces inclusiv la o hartă cu ruta până la spălătoria aleasă.

”Avantajul unei astfel de aplicaţii este că o spălătorie auto poate deservi zilnic mai mulţi clienţi dacă este o bună organizare, iar utilizatorului îi este mult mai uşor să îşi programeze spălarea. Produsul nostru se adresează atât clienţilor privaţi cât şi companiilor, astfel că se pot programa şi maşinile din flota unei firme. Vom putea oferi partenerilor şi o bază de date cu informaţii despre utilizatori – zonele preferate unde îşi spală maşinile, ore, tendinţe”, a subliniat Alexandru Graur.

Daniel Suciu, account manager, a declarat, la rândul său, că prin această aplicaţie dezvoltatorii au încercat să se alinieze la ce se întâmplă în ziua de astăzi, în condiţiile în care ”toată lumea are un smartphone în mână, toată lumea are nevoie de mai mult timp, toată lumea vrea să fie cât mai eficientă”.

 

”Cam oriunde te-ai programa faci maximum 10 minute până la o spălătorie. Este un număr suficient iar spălătoriile sunt destul de bine repartizate pe hartă”, a precizat acesta.

Aplicaţia se poate descărca gratuit de pe telefoanele cu sisteme de operare Android şi IOS fiind folosită, în prezent, de 14 spălătorii auto din Cluj-Napoca şi comuna Floreşti. Proiectul urmează să fie extins în perioada următoare la nivel naţional.

 

 

Citește și: