Corina VÂRLAN
44551 vizualizări 19 iun 2013

Adresele de e-mail pe care candidaţii le introduc în CV-uri atunci când aplică pentru diferite posturi le pot crea o impresie greşită angajatorilor, motiv pentru care specialiştii în domeniul resurselor umane le recomandă românilor să le compună utilizând numele şi prenumele despărţite printr-un punct sau printr-o cratimă.

NUMERELE CÂŞTIGĂTOARE la LOTO 6/49 pot aduce un premiu de 9,3 milioane de euro

Există însă persoane care nu acordă o atenţie deosebită contactului pe care îl lasă angajatorului atunci când se află în căutarea unui nou loc de muncă.

Astfel, reprezentanţii Tjobs au descoperit în baza de date a platformei lor online adrese de e-mail dintre cele mai bizare. Spre exemplu, 242 de adrese conţineau cuvântul "sex" sau derivate ale acestuia, iar alte 159 conţineau cuvântul "pisi" sau alte variaţii ale acestuia.

"O astfel de adresă de mail îl va face pe recrutor să zâmbească, da nu şi să contacteze candidatul", atenţionează Brânduşa Deac, manager PR al Tjobs, într-un comunicat de presă remis gândul.

"Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă îşi pot crea o nouă adresă de mail, pe care să o folosească în acest scop, dacă cea existentă nu îi reprezintă", a mai adăugat Deac.

Lista adreselor de mail bizare lăsate de candidaţi

- "scumpi" ( sau scumpik, scumpica, scumpika, scumpikul): 176 de adrese

- "iubi": 170 de adrese

- "dulcica" (sau dulcika, dulcik): 157 de adrese

- "şmecher" (sau jmecher, smecher, shmecher): 137 de adrese

- "regele": 9 adrese

- "prinţesa": 28 de adrese

- "maimuţa": 4 adrese

- "blond" (şi alte derivate ale cuvântului): 490 de adrese

- "brunet" (şi alte derivate ale cuvântului): 346 de adrese

- "roşcat" (şi alte derivate ale cuvântului): 21 de adrese

Citește și: