Dan Straut
1298 vizualizări 26 apr 2018

Filiera Calităţii Carne de Mânzat asigură controlul calităţii produselor oferite, prin monitorizarea şi verificarea continuă a standardelor de calitate setate împreună cu partenerii de către o echipă de experţi. Produsele sunt disponibile în toate hipermarketurile Carrefour din Bucureşti, dar şi la comandă, pe platforma Bringo.

„Produsele comercializate sub umbrela Filierei Calităţii Carne de Mânzat provin de la două ferme de carne din judeţele Argeş şi Braşov, rasa Charolaise, animale care cresc liber pe păşuni de munte, hrănite 100% natural cu iarbă proaspătă, fân şi cereale, oferindu-i astfel cărnii un gust savuros”, au precizat reprezentanţii Carrefour, la evenimentul de lansare a parteneriatului.

Carnea este tranşată şi ambalată într-un abator specializat aflat în Râmnicu Vâlcea, iar produsele astfel obţinute sunt livrate, pentru început, doar către hipermarketurile Carrefour din Bucureşti. De asemenea, clienţii vor putea găsi produsele din Filiera Calităţii Carne de Mânzat şi pe platforma Bringo începând cu această lună.

„Pe segmentul carne regăsim carne de pasăre 100% românească, carne de vită în proporţie de 90% din producţie locală şi aproximativ 60% carne de porc de la fermele din România. Prin lansarea celei de-a 4-a Filiere a Calităţii pentru carnea de mânzat, Carrefour îşi continuă angajamentul de a oferi clienţilor produse româneşti, având garanţia calităţii prin monitorizarea atentă şi verificarea continuă a standardelor agreate cu partenerii”, a declarat Florin Căpăţână, director pentru dezvoltare durabilă şi relaţii instituţionale Carrefour.

„Filiera Calităţii Carrefour oferă micilor producători locali o serie de avantaje ca eliminarea problemelor de desfacere, previzionarea clară a vânzărilor, siguranţa preţurilor negociate, stabilitatea parteneriatului şi susţinerea logistică”, au mai spus reprezentanţii Carrefour.

În România, grupul Carrefour deţine 318 magazine, hipermarketuri şi supermarketuri, şi magazinul de comerţ online carrefour-online.ro. Iar prin platforma Bringo, disponibilă gratuit în Google Play şi App Store, Carrefour le oferă clienţilor din Iaşi, Cluj, Constanţa şi Bucureşti posibilitatea de a face cumpărături din peste 50.000 de produse la preţ de hipermarket, livrate în 90 de minute. În 2017, retailerul a lansat, în premieră în România, Cooperativa Agricolă Carrefour Vărăşti.

Citește și: