8510 vizualizări 25 nov 2017

 Cumpărăturile din online sunt în creştere cu 18,4% faţă de anul precedent în SUA, potrivit datelor date de Adobe Analytics, iar investitorii pariază că Amazon îşi va creşte cota de piaţă din totalul cheltuielilor online în timpul sezonului de cumpărături.  

Averea de 100 de miliarde de dolari în face pe Bezos, în vârstă de 53 de ani, primul miliardar din lume care să construiască o avere de 12 cifre din 1999, când BIll Gates, fondatorul Microsoft, a depăşit această barieră.

Averea lui Bezos a urcat cu 32,6 miliarde de dolari anul acesta, cea mai mare creştere urmărită vreodată de Indicele Miliardarilor calculat de Bloomberg, un index care măsoară evoluţia averilor celor mai bogaţi 500 de oameni ai planetei. Acţiunile Amazon au urcat cu 5% numai săptămâna aceasta. 

Dezvoltatorul imobiliar Globalworth, controlat de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, a semnat un contract cu Aamazon pentru una dintre clădirile care fac parte din ansamblul Globalworth Campus din zona de nord a Capitalei.

„Am semnat cu Amazon pentru clădirea A din Globalworth Campus. Faptul că este a doua cea mai mare din companie şi că a ales să vină aici înseamnă că piaţa din România creşte”, a spus Dimitris Pergamalis, directorul departamentului de construcţii şi dezvoltare al Globalworth.

Citeşte continuarea în Ziarul Financiar

Citește și: