3772 vizualizări 17 dec 2017

Proiectul Grant al lui Ţiriac va fi construit pe terenul fostei Întreprinderi de Fabricaţie şi Montaj Ascensoare IFMA, amplasat în apropierea podului Grant şi a zonei Orhideea, cel mai nou pol de birouri al Capitalei.

În cadrul unui interviu acordat ZF în luna martie a acestui an, Bogdan Cernescu, di­rectorul general al ţiriac Imobiliare, spunea că la nivel de grup vor demara în perioada urmă­toare noi proiecte reziden­ţiale în Bucureşti, dar şi în marile oraşe din România unde piaţa imo­biliară prinde avânt.

Decizia vine în contextul în care holdingul fostului tenisman a demarat în acest an vânzările la cea de-a patra fază a proiectului Residenz din Chitila, estimată să se încheie în prima parte a anului viitor. El spunea că Ţiriac Imobiliare a urbanizat o serie de terenuri de la nivelul grupului şi lucrează la o serie de PUZ-uri (Planuri Urbanistice Zonale – n.red.) pentru a dezvolta proiecte cu o componentă majoritară de rezidenţial în Bucureşti, Timişoara şi Braşov. Grupul are experienţă pe astfel de proiecte datorită dezvoltării Residenz.

CITEŞTE CONTINUAREA PE ZIARUL FINANCIAR

Citește și: