Laura Mitran - Mediafax
4147 vizualizări 5 ian 2014

Gradul de ocupare a trenurilor de călători care se afla în circulaţie este de peste 95 la sută, duminică, pe toate rutele, înregistrându-se o dublare a numărului de pasageri faţă de o zi obişnuită, informează CFR Călători.

Trenurile au fost suplimentate la capacitate maximă, fiind utilizat tot parcul de material rulant disponibil pentru circulaţie, precizează reprezentanţii companiei.

Pentru evitarea aglomeraţiei de la casele de bilete, pasagerii sunt rugaţi să utilizeze pentru cumpărarea biletelor automatele de vânzare din gări, din marile centre comerciale, complexe studenţesti, iar pentru zilele următoare, să utilizeze aplicaţia online "Cumpără Bilete CFR" de pe site-ul www.cfrcalatori.ro.

Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina www.cfrcalatori.ro, să contacteze CFR Călători la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) şi 021.314.5528 (pentru traficul internaţional Gara de Nord Bucureşti) sau să se adreseze personalului companiei din staţii.

Citește și: