868 vizualizări 24 dec 2013

PREŢURI BILETE TREN. CFR Călători taie 50% din tariful biletelor la trenurile de tip InterCity în perioada sărbătorilor de iarnă, respectiv pe 25-26 decembrie şi pe 1-2 ianuarie anul viitor, potrivit oficialilor companiei.

Oferta este valabilă doar pentru călătoriile pe rute interne pentru trenurile IC Dacia 346, 347 şi Ister 472, 473 dar şi pentru trenurile IC 533 Teiuţ-Cluj Napoca şi IC 532 Cluj Napoca-Bucureşti-Nord pe 25 decembrie şi 1 ianuarie, potrivit CFR Călători, notează Ziarul Financiar.

Mai mult, de sărbători 14 trenuri de călători vor circula suplimentar din 25 decembrie până în 5 ianuarie, pe rute care fac legătura între Bucureşti şi mai multe oraşe, printre care Craiova, Braşov, Botoşani, Iaşi, Timişoara, Suceava şi Vatra Dornei. Reprezentanţii CFR Călători au precizat că vor fi suplimentate, cu aproximativ 50 de vagoane clasă, vagoane de dormit şi cuşete, trenurile care circulă pe cele mai folosite rute, din Bucureşti spre Craiova, Braşov, Bicaz, Botoşani, Iaşi, Timişoara, Baia Mare, Arad, Suceava şi Vatra Dornei.  De asemenea, trenurile care fac legătura între staţiunile de pe Valea Prahovei şi principalele oraşe ale ţării vor fi suplimentate cu vagoane. CFR Călători a precizat că în zilele cu trafic redus de călători, din perioada 25 decembrie - 4 ianuarie, vor fi anulate unele trenuri InterRegio şi Regio, acestea urmând să fie comunicate în staţiile de plecări/sosiri.

Citește și: