Diana Grigore
1012 vizualizări 16 sep 2019

„Orlando, un ipocrit- explicaţie pentru armatele de troli PSD-iste plătite cu ruble. Mai mult de jumătate din datoriile la contribuţii sociale vin de la companii de stat. Să explic mai simplu pentru voi. Ipocritul Orlando, prin acest proiect de lege, ar trebui să bage la puşcarie conducerile companiilor de stat. Adică colegii de partid şi prietenii lui cu care fură zilnic din bugetul de stat. Chiar şi miniştri acolo unde companiile sunt subordonate direct ministerelor. Pare foarte credibil, nu? Normal că nu. Legea propusă de Orlando este un atac direct la antreprenori. Un atac direct şi la sectorul privat. Este făcută special pentru a distruge sectorul privat. Pentru bichonul Vioricai este acum ori niciodată”, a scris Florin Cîţu, pe Facebook.

Liberalul a adăugat că ministrul de Finanţe atacă sectorul privat pentru că ştie că dispariţia acestuia ar însemna mai multă putere pentru el.

„Orlando, că orice socialist atacă sectorul privat pentru că ştie că dispariţia sectorului privat înseamnă putere pentru el. Se răzbună pentru 10 august 2018 şi 26 august 2019. Pentru cine are dubii, uitaţi spunea bichonul Vioricai despre protestării din 10 august 2018: «Daca ministrul de Finanţe sau Guvernul aplică o măsură care este contrară interesului unor anumite companii din România şi din lume, cine poate să creadă că acele companii nu vor avea un interes să aducă în stradă câţiva instigatori, cu potenţialul financiar pe care îl au şi nu numai, pentru a instigă, pentru a creă o problemă falsă?» Iar acum se răzbună. Încă un lucru pentru trolii PSD-işti. Rublele alea cu care va plăteşte Viorică nu sunt convertibile. Iar v-au dat ţeapă. Mai sunt câteva zile Orlando. Vine, vine, călca totul în picioare”, a conchis Cîţu.

Reacţia senatorului PNL vine în contextul în care Eugen Teodorovici a depus, în procedură de urgenţă, la Senat un proiect de lege care prevede pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 6 ani pentru cei care nu virează la timp contribuţiile care sunt reţinute din salarii, pensii, asigurări sociale de sănătate, drepturi de autor şi alte venituri.

Iniţiativa legislativă a ministrului de Finanţe propune modificarea şi completarea Legii nr.241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale.

 

Citește și: