Cristina Cuncea - Mediafax
5674 vizualizări 24 apr 2014

Complexul va totaliza opt blocuri cu apartamente de 2, 3 şi 4 camere şi penthouse-uri.

"Complexul se va numi Bujorului Residence şi este prima dezvoltare rezidenţială de dimensiuni mari din Craiova. Dezvoltarea se va realiza în etape de câte 30 de apartamente, iar construcţia urmează să înceapă în acest an, proiectul fiind în curs de autorizare", a declarat Ioan Cătuţoiu, director general al firmei de consultanţă imobiliară RealTime, care se va ocupa de dezvoltarea şi promovarea proiectului.

Cherciu a cumpărat terenul din centrul Craiovei în anul 2008, acesta având o suprafaţă de 11.000 metri pătraţi.

Reprezentantul agenţiei imobiliare a menţionat că preţurile de vânzare ale apartamentelor din complex sunt apropiate de cele de pe piaţa locuinţelor vechi din oraş. Astfel, un apartament cu două camere este disponbil la 50.000 euro fără TVA, iar unul de trei camere la 72.000 euro.

Proiectul este prezentat în cadrul târgului imobiliar naţional - tIMOn, care va avea loc în perioada 24-27 aprilie în Piaţa Constituţiei.

Firma Casa Noastră produce sisteme de uşi şi ferestre din PVC şi geam termoizolant sub brandul QFort într-o fabrică lângă Craiova. Producătorul exportă în Austria, Bulgaria, Elveţia, Franţa, Germania, Italia şi Portugalia. În 2012, firma şi-a majorat cifra de afaceri cu 39%, la 124 milioane lei (28 milioane euro) şi şi-a redus pierderile de peste 5 ori, la 2,4 milioane lei (530.000 euro).

Citește și: