1876 vizualizări 9 dec 2014

 „Casa de Insolvenţă Transilvania” organizează o licitaţie publică competitivă cu strigare, pentru vânzarea acestui activ, termenul limită de înscriere fiind stabilit pentru data de 17 decembrie, ora 12.00, la sediul din Bucureşti a lichidatorului judiciar, scrie adevarul.ro.

Acelaşi lichidator a încercat să vândă mall-ul „Armonia” şi în luna octombrie a acestui an, însă fără succes. Preţul de atunci a fost de 10 miloane de euro. Acum, preţul de pornire este de 7 milioane de euro. În 2008, la data inaugurării, investiţia făcută în acest mall, de către dezvoltatorul imobiliar „Red Project Three” a fost de 45 miliane de euro. Din cauza vânzărilor foarte slabe, mall-ul a fost închis, însă, după doar 9 luni de funcţionare, iar în prezent „Red Project Three” se află în procedură de lichidare judiciară.

Acum, cu cele 7 milioane euro, cât reprezintă preţul de pornire, un potenţial cumpărător ar achiziţiona peste 19,75 hectare de teren, situat în vecinătatea şoselei de centură a oraşului, o clădire cu etaj, având o suprafaţă construită de 36.585 mp, din care 29.500 mp închiriabilă şi o parcare amenajată cu 2.100 locuri. În plus, la categoria bunuri mobile sunt cuprinse mobilierul, birotica, sistemul încălzire şi ventilaţie, generatorul electric, precum şi sistemele şi reţelele încorporate în bunul imobil.

Toate acestea sunt situate la ieşirea din municipiu, lângă şoseaua Brăila – Focşani. Pentru cei interesaţi, caietul de sarcini aferent procedurii poate fi achiziţionat de la sediul lichidatorului judiciar "Casa de Insolvenţă Transilvania" Filiala Bucureşti SPRL. Pentru a participa la licitaţie, trebuie constituită şi o garanţie în cuantum de 10% din preţul de pornire. Documentaţia de înscriere la licitaţie va trebui depusă cu cel puţin 24 de ore înainte de data fixată pentru licitaţie, la sediul lichidatorului judiciar. Dacă activul nu se va adjudeca la licitaţia din 17 decembrie, lichidatorul a anunţat că va relua procedura în datele de 8 şi 15 ianuarie 2015, cu acelaşi preţ de pornire.


 

Citește și: