Emil Popescu - Mediafax
5729 vizualizări 25 ian 2013

Directori din CNADNR au participat joi, la Bâlea Lac, la o şedinţă de "plan operativ" privind bilanţul pe anul trecut şi proiectul de buget pe 2013, dar discuţiile au fost finalizate în cursul serii, astfel încât participanţii au plecat din staţiune în noaptea de joi spre vineri, potrivit companiei.

VREMEA ÎN ORAŞUL TĂU: INTRĂ ÎN APLICAŢIA CARE-ŢI DĂ VREMEA EXACTĂ A ZILEI DE MÂINE

"Şedinţa a avut loc la ora 14:30, problemele discutate au fost tranşate până la finalul zilei, iar în cursul nopţii participanţii au plecat. Astfel, în jurul orei 02:00, Directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi se afla în zona localităţii Bacău, iar în jurul orei 01:30, Directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti se afla pe raza administrativa a regionalei", se arată într-un comunicat al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR).

Presa a relatat că şefii CNADNR au petrecut la munte, deşi meteorologii anunţaseră că vremea se va înrăutăţi accentuat.

Totodată, vicepremierul Liviu Dragnea a criticat conducerea CNADNR pentru modul în care a prezentat informaţiile în Comandamentul de iarnă convocat vineri la Guvern, atenţionând că este "veriga slabă" şi că este ultima dată când acceptă "această bâlbă naţională".

"Ori veniţi aici să informaţi, ori nu", le-a spus Liviu Dragnea membrilor CNADNR, în şedinţa Comandamentului.

Ministrul delegat Dan Şova, în coordonarea căruia funcţionează CNADNR, nu a fost prezent la Guvern pentru această şedinţă.

Dragnea a subliniat că nu mai sunt probleme cu consiliile judeţe, dar au apărut acum dificultăţi cu CNADNR.

Vicepremierul a precizat că CNADNR are "cele mai multe contracte sau toate contractele" pentru drumurile naţionale şi trebuie să prezinte informaţii precise despre ce se întâmplă cu intervenţiile pe aceste drumuri.

La şedinţa Comandamentului, mai multe autorităţile locale au reclamat că nu au putut comunica eficient cu reprezentanţii CNADNR în ultimele zile, cu atât mai puţin în ultimele ore.

Citește și: