Dan Straut
4283 vizualizări 9 ian 2018

Potrivit EY, Mişu Negriţoiu va oferi consultanţă pentru tranzacţii şi va sprijini dezvoltarea strategiei de piaţă a companiei, la nivel local, dar şi internaţional. „Mişu Negriţoiu a deţinut funcţii executive, atât în sectorul public, cât şi în cel privat, în domeniul financiar-bancar. Dintre cele mai importante, amintim CEO al subsidiarei ING Bank din România şi preşedinte al Autorităţii pentru Supraveghere Financiară”, se menţionează în comunicatul EY.

„Sunt onorat că m-am alăturat echipei de profesionişti EY România şi sunt convins că voi contribui la proiecte de anvergură, pe plan local şi regional. Cred că, îmbinând experienţa mea cu cea a echipei, vom reuşi să obţinem rezultate semnificative, cu valoare adăugată atât pentru companiile pe care le deservim, cât şi pentru EY”, a declarat Mişu Negriţoiu.

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 250.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de aproximativ 31,4 miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2017. În România, EY este unul dintre liderii de pe piaţa serviciilor profesionale. Cei 770 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale.

Citește și: