Bianca Ciocotisan
644 vizualizări 10 sep 2018

Cererea Electro Distribution Baia Mare de a intra în insolvenţă a fost depusă la Tribunal săptămâna trecută - 4 septembrie, iar o zi mai târziu - 5 septembrie, cerera a fost aprobată.

„Se admite cererea formulată de debitoarea SC Electro Distribution SRL şi, în consecinţă: în baza art. 71 raportat la art. 67 al. 1 lit. g şi art. 38 lit. e din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, dispune deschiderea procedurii simplificate şi intrarea în faliment a debitoarei SC Electro Distribution”, arată informaţiile generale din dosar prezentate pe site-ul Tribunalului Maramureş.

Grupul Quickmobile este controlat de Tudor şi Angela Ţiboc, iar anul trecut aveau un număr de 77 de angajaţi, o cifră de afaceri de 162 de milioane de lei şi o pierdere de 810.799 de lei, reiese din datele prezentate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Anul 2012 a însemnat pentru companie un profit de 1,2 milioane de lei, urmând ca un an mai tarziu acesta să se tripleze, până la 4,2 milioane de lei. Din datele centralizate la Finanţe reiese că anul 2014 a fost cel mai profitabil pentru companie, când se înregistra un profit net de 5,5 milioane de lei, la o cifră de afaceri de 196,8 milioane de lei.

Un an mai târziu, profiturile nete au scăzut până la 3,7 milioane de lei, iar în 2016 a continuat tendinţa în scădere până la 3,6 milioane de lei.

Quickmobile este o companie din România care comercializează telefoane, tablete, gadgeturi şi accesorii. Produsele pot fi achiziţionate atât prin intermediul magazinului online, cât şi direct din reţeaua naţională de magazine, cu prezenţă în Bucureşti, Baia Mare, Cluj-Napoca, Iaşi, Suceava, Sighetu Marmaţiei, Constanţa şi Timişoara. Quickmobile acţionează atât ca retailer, cât şi ca distribuitor oficial pentru magazine online din România şi la retaileri internaţionali.

 

Citește și: