Elena Crangasu
156 vizualizări 15 oct 2019

Liderul PSD a precizat că problemele referitoare la buget sunt responsabilitatea viitorului Executiv.

„Am promis că vom achita facturile pe PNDL 1 şi PNDL 2 şi vom achita toate facturile, astfel încât toţi cei să îşi ducă la bun sfârşit investiţiile, indiferent de culoarea lor politică”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni seara, al România Tv.

Premierul interimar a spus şi cu altă ocazie că doreşte ca noul Guvern să nu „refuze dreptul comunităţilor locale la dezvoltare”, oprind PNDL, care este o măsură benefică implementată de către PSD, una care ar trebui continuată.

„Am urmărit dezvoltarea armonioasă a fiecărei regiuni şi am alocat fonduri pentru investiţii în toate comunităţile locale. În prezent, nu există nicio localitate din România care să nu fi beneficiat de investiţii prin PNDL 1 şi PNDL 2. Îmi doresc ca aceste investiţii să nu se oprească, pentru că oamenii au au nevoie de ele. Îmi doresc ca următorul Guvern să nu refuze dreptul comunităţilor locale la dezvoltare”, a declarat Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de vineri a Guvernului.

Premierul a afirmat că social-democraţii vor continua să lupte, „ca nimeni să nu fie lăsat în urmă, în procesul de dezvoltare a României”.

Citește și: