Emil Popescu - Mediafax
2354 vizualizări 1 oct 2015

"După 8 ani în care a condus operaţiunile IKEA România în calitate de Retail Manager, Cornel Oprişan a acceptat o nouă provocare în cadrul IKEA Group. El va conduce un proiect de cercetare la nivel global, implementat de Inter IKEA Systems:Multi-channel transformation, în cadrul diviziei de Business and Customer Intelligence, Customer Insight Platform", arată compania, într-un comunicat.

Noul retail manager pentru IKEA South East Europe, regiune din care fac parte România, Croaţia, Serbia şi Slovenia, este Stefan Vanoverbeke. Anterior, el a ocupat aceeaşi funcţie la IKEA Franţa.

Vanoverbeke va conduce operaţiunile de retail din cele patru ţări, se va implica direct în planurile de extindere şi va colabora îndeaproape cu echipa de management existentă.

În ceea ce priveşte România, Vanoverbeke va prelua în totalitate conducerea companiei, de la 1 octombrie, când Cornel Oprişan va fi numit în noua funcţie.

"Am trecut prin multe de la deschiderea magazinului de acum opt ani şi chiar înainte de asta, din 2005, de când am devenit primul angajat IKEA România. După ce am fost Retail Manager în România pentru o perioadă atât de lungă, cred că a venit momentul să mă alătur unor noi oportunităţi în cadrul IKEA Group", a spus Oprişan.

Primul magazin IKEA din România a fost deschis în 2007, în Bucureşti. Grupul a obţinut în august certificatul de urbanism pentru cel de-al doilea magazin, care urmează să fie dezvoltat pe bulevardul Theodor Pallady din Capitală.

Citește și: