Departamentul Economic
4706 vizualizări 12 sep 2018

Tim Cook, directorul general Apple şi Philip W. Schiller, vicepreşedintele Apple responsabil de Marketing, au prezentat, în cadrul unui eveniment desfăşurat în complexul "Steve Jobs" din Cupertino (California), trei noi modele de smartphone: iPhone XS, cu ecran de 5,8 inch şi iPhone XS Max, cu ecran OLED de 6,5 inch şi iPhone XR, cu ecran LCD de 6,1 inch.

iPhone Xs şi iPhone Xs Max vin cu opţiune de 512 GB spaţiu de stocare.

Cele trei modele de smartphone au un procesor nou, numit A12 Bionic, care funcţionează mai rapid şi consumă mai puţină energie, oficialii Apple susţinând că - din acest motiv - bateria va dura cu 30 de minute mai mult. Sistemul de recunoaştere facială a fost îmbunătăţit şi funcţionează mai rapid. Modelele XS şi XS Max au cameră foto cu două obiective de 12 megapixeli, în timp ce modelul XR rămâne cu un singur obiectiv, tot de 12 megapixeli.

iPhone XS şi iPhone XS Max pot funcţiona cu două abonamente simultan, având un SIM card fizic şi cu unul electronic. Acest lucru va permite deţinătorului să-şi facă un abonament nou când călătoreşte în altă ţară, dar să poată fi contactat prin numărul său obişnuit. De asemenea, clientul va putea avea două numere, unul personal şi unul de serviciu.

De asemenea, a fost prezentat noul ceas inteligent Apple Watch Seria 4.

Iată prezentarea integrală a celor mai noi produse Apple: 

 

Citește și: